Szulejmán (sorozat) Kolosi Péter programigazgató Celeb vagyok, ments ki innen! eltűnés Fókusz (tévéműsor) török sorozat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendkívül népszerű Szulejmán című török sorozat átmenetileg lekerül az RTL képernyőjéről a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt. A nézők kiakadtak, mozgalom indult a széria visszaköveteléséért. Kolosi Péter programigazgató elnézést kért és remek hírrel szolgált a sorozatkedvelőknek.

Ahogy a Life.hu is megírta, október 6-tól indul a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor az RTL Klubon. Mivel este 11-re már túl késő lett volna rakni a szokásos sorozatokat, így 5 széria, köztük a Szulejmán 6 hétre lekerül a képernyőről. Hiába átmeneti a leállás, a nézők támadták a csatornát, a Facebookon mozgalom indult. Kolosi Péter a Fókuszban kért elnézést a rajongóktól a 6 hetes szünet miatt.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

A programigazgató mindenkit megnyugtatott, hogy nem örökre tűnnek el a sorozatok, addig is arra buzdít mindenkit, nézze a Celeb vagyok, ments ki innent!, ami nem egy megszokott valóságshow lesz, hanem egy fricska a celebek részéről.

Hozzátette: valamikor úgyis tervben volt egy leállás, hiszen egy amerikai sorozat egy évfolyamában 22 epizód van, ami az 52 hetet nem tudná kitölteni.

Végül egy nagy bejelentéssel készült: „Egy új török történelmi sorozat indul hamarosan, amely az első világháború időszakában játszódik és egy fiatal pár szerelmi története bontakozik ki benne."
Magyar neve egyelőre még nincs a sorozatnak, amely a Szulejmánhoz hasonlóan biztosan sokak kedvence lesz.

Az RTL Klubot támadják a rajongók a Szulejmán eltűnése miatthttp://www.life.hu/bulvar/20140925-a-szulejman-torok-sorozat-6-hetre-eltunik-az-rtl-rol-a-rajongok-kiakadtak.htmlKiakadtak a fanatikus sorozatkedvelők azon, hogy kedvenc török szériájuk a Celeb vagyok, ments ki innen! indulása miatt eltűnik a képernyőről. A csatorna Facebook-oldalán Dunát lehetne rekeszteni a kommentekből.TV + Bulvár--Tragédia! Eltűnik Szulejmán az RTL Klubrólhttp://www.life.hu/bulvar/20140924-az-rtl-klub-kepernyojerol-eltunik-ot-sorozat-koztuk-a-szulejman-is-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlA Szulejmán című népszerű török sorozat és más amerikai széria is lekerül az RTL Klub képernyőjéről jó néhány hétig.TV + BulvárHihetetlen! 70 évesen is remekül néz ki a Szulejmán című sorozat validéjahttp://www.life.hu/news/20140807-a-szulejman-cimu-sorozatban-a-szultan-anyjat-jatszo-szineszno-nebahat-ehre-70-eves.htmlA rendkívül népszerű török sorozatban a Szulejmán szultán édesanyját játszó színésznő, Nebahat Çehre már elmúlt 70 éves. Elképesztő, hogy kora ellenére milyen remek formában van!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.