A rendkívül népszerű Szulejmán című török sorozat átmenetileg lekerül az RTL képernyőjéről a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt. A nézők kiakadtak, mozgalom indult a széria visszaköveteléséért. Kolosi Péter programigazgató elnézést kért és remek hírrel szolgált a sorozatkedvelőknek.

Ahogy a Life.hu is megírta, október 6-tól indul a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor az RTL Klubon. Mivel este 11-re már túl késő lett volna rakni a szokásos sorozatokat, így 5 széria, köztük a Szulejmán 6 hétre lekerül a képernyőről. Hiába átmeneti a leállás, a nézők támadták a csatornát, a Facebookon mozgalom indult. Kolosi Péter a Fókuszban kért elnézést a rajongóktól a 6 hetes szünet miatt.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

A programigazgató mindenkit megnyugtatott, hogy nem örökre tűnnek el a sorozatok, addig is arra buzdít mindenkit, nézze a Celeb vagyok, ments ki innent!, ami nem egy megszokott valóságshow lesz, hanem egy fricska a celebek részéről.

Hozzátette: valamikor úgyis tervben volt egy leállás, hiszen egy amerikai sorozat egy évfolyamában 22 epizód van, ami az 52 hetet nem tudná kitölteni.

Végül egy nagy bejelentéssel készült: „Egy új török történelmi sorozat indul hamarosan, amely az első világháború időszakában játszódik és egy fiatal pár szerelmi története bontakozik ki benne."
Magyar neve egyelőre még nincs a sorozatnak, amely a Szulejmánhoz hasonlóan biztosan sokak kedvence lesz.