Ingrid Berthon Moine megelégelte a pucér nők túláradását a művészetben, ezért drasztikus lépésre szánta rá magát és az ókori görög szobrok heréiből állított össze egy sorozatot.

Ingrid Berthon Moine gondolt egy merészet és úgy döntött, itt az ideje, hogy végre az egyik legférfiasabb testrész kerüljön a figyelem középpontjába: a herék. Méghozzá az ókori görög szobrok mértani pontossággal ábrázolt márványgolyói.

Az egyik gyöngyszem a sorozatbólForrás: Inrgid Berthon Moine

A fotóshölgy vélekedése szerint egy olyan világban, ahol a meztelen női testeket ábrázoló művek száma eléri és meg is haladja a női művészek létszámát a legnevesebb múzeumokban, nagyobb szükség van ráirányítani a figyelmet a férfi nemre és szexuális vonzerőre, mint valaha. Aki egyetért Ingriddel, azt irulva-pirulva az alábbi linkre kattintva irányítjuk a hölgy többi művének megtekintéséhez. 

Furcsa férfiplasztikák
Berki Krisztián óta tudjuk, hogy a herevasalás nem jelenthet gondot egy hozzá hasonlóan gondolkodó férfinak - de vajon melyek azok a műtétek, amelyeket bevállalnának, hogy jobban nézzenek ki? A Life.hu cikkét IDEkattintva olvashatod el.