Amíg az ember nem indul el egy tehetségkutató versenyben, addig úgy élheti az életét, ahogy neki tetszik. Ha nekivág, akkor szembesülnie kell azzal, hogy olyanok is felfigyelnek rá, akiknek a közeledése kínos. Perverz alak kezdte zaklatni a tizenharmadikként beszavazásra váró Gwendolint.

Visszataszító, szeméremsértő, undorító e-maileket kap a 2014-es X-Faktor reménysége, Gwendolin. Zaklatója szexuális tartalmú képeket küldözget a széparcú, feltűnően nőies versenyzőnek. A hírnév átka - de vajon hogy viseli a fiatal leány mindezt?

"Valahogyan kinyomozta a privát e-mail címemet. És nem elég, hogy rendszeresen fotókat csatol a péniszéről, nem is keveset, de még gusztustalan üzeneteket is ír mellé. Például azt kérdezi, szerintem milyen a pénisze formája, tetszik-e nekem, elfogadnám-e, és hogy mire vágyom" - mesélte a Blikknek az énekesnő, majd így folytatta: "Nagyon bepánikoltam az első üzenetnél, szabályosan féltem. Elképzelni sem tudom, ki lehet a zaklatóm, de valószínű, hogy a műsorban figyelt fel rám. Most nagyon szeretnék a műsorra koncentrálni, még bármi történhet, ha a nézők bizalmat szavaznak nekem, akkor szombaton én is énekelhetek az X-Faktorban. Mostanában sokszor jó hangulatban vagyok, a nézők szeretete nagyon inspiráló, föltöltődöm tőle. Nem hagyom, hogy ez az ügy elrontsa a kedvem" - jelentette ki Gwendolin.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Persze a hírnév kedves embereket is az énekesnők közelébe sodor, mint arról korábbi cikkünkben is beszámoltuk, szerelmes leveleket is kapnak szép számmal az X-Faktor legújabb szériájának versenyzői. Azt kívánjuk a különleges Gwendolinnak, hogy mielőbb tapasztalhassa meg a hírnév jó oldalát is.

A Life.hu játékos szavazásán felmérheted, kedvenced vajon bejut-e az X-Faktor élő show-jába. Figyelem, a műsor hivatalos szavazását ide kattintva éred el.