Eljött a nagy pillanat, 15 év után újra elindult a Játék határok nélkül! A legnagyobb újítás, hogy már nem csak európai városok, hanem több kontinens országainak csapatai mérik össze erejüket és ügyességüket. Íme, néhány dolog az első adásból, amit szerettünk és amit nem.

5 dolog, ami miatt szerettük:

1. A bikák: már rögtön az első játékban megismerkedhettek a játékosok a bikákkal, akiknek az a feladatuk, hogy megzavarják a játékosokat a feladatok teljesítése közben. Messziről és biztonságos helyről nézve nagyon helyesek, de azért nem biztos, hogy szeretnénk, ha megkergetnének minket.

2. Még mindig agyamentek a játékok:elképzelhető, hogy a versenyzőknek nem annyira vicces, művízesésen, szörfdeszkán, hasonfekve csúszkálni, de nézőként igenis szórakoztató.

3. Gundel Takács Gábor:zseniális, ahogyan kommentálja a feladatokat.

4. Szexi férfiak tapadós ruhában:ehhez nem kell semmit hozzáfűzni.

5.  A győzelem: Magyarország megnyerte a ma esti játékot. Szép volt fiúk, lányok!

Játék határok nélkülForrás: MTVA

3 dolog, ami miatt nem szerettük:

1. A fájdalom:néhány feladat fájdalmasnak tűnik. A bikák például több feladatban is felöklelték a versenyzőket, a szörfös játékban pedig szinte mindenki beverte a fejét a pálya szélébe.

2. Harsányi Levente békazöld inge:érthetetlen. Annak ellenére, hogy szeretjük a békazöldet, ez valahogy nem illett a képbe, és furán is állt a műsorvezetőnek.

3. Egy időben megy az X-Faktorral:így nehéz a döntés, melyiket nézzük.