Brad Pitt feje sem lehet mindig tökéletes - ők a legviccesebb félrephotoshoppolt hírességek

Brad Pitt rajz Nicolas Cage híresség Photoshop rajongó deformitás arc celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egy képszerkesztő-retusáló került már a szidalmak kereszttüzébe, amikor egy-egy híresség arcát vagy testét egy félistenhez/istennőhöz próbálta közelíteni a fotómanipuláló program segítségével. De mi a helyzet, ha a rajongók festette portrékat próbálják meg a valósághoz hűen visszaadni?

Ha egy sztár képe egy Photoshop-bűvész kezébe kerül, abból vagy valami túlzottan jó, vagy valami egészen természetellenes eredmény születhet. De mi történik akkor, ha a lelkes képszerkesztő egy rajongó által rajzolt képet alakít át a valósággá?

Forrás: Gawker.com

Nos, az itt látható képeken jól látszik az eredmény: például Nicolas Cage furcsa ajkakat biggyeszt, míg Brad Pitt arca eldeformálódik.

Forrás: Gawker.com

Még több sztár furcsa képéért kattints ide.

Bazi nagy Photoshop-bakik

Mióta világ a világ, a képmanipuláló program is termeli a jobbnál jobb gyöngyszemeket. Neki köszönhetően vándorolt át David Beckham köldöke egyik pontról a másikra, általa lett egy mérettel nagyobb Cara Delevingne melle és Beyoncé is így próbálta meg kiküszöbölni a kelleténél nagyobbnak vélt combjait.

A szexbomba és a kislányos báj: összegyúrták a két világsztárt - íme, az eredményhttp://www.life.hu/trend/20141018-megan-fox-es-emma-watson-szinesznoket-gyurta-egybe-egy-ujsagiro-photoshop-segitsegevel.htmlEgy lelkes photoshopper ismét megmutatta, mi történik a két színésznő egyesülésekor. És még nevet is adott a „képződménynek." Mutatjuk az eredményt!TrendOrigoA photoshopolt arc és a tápláló olajok évszaka - ezeket kenjük magunkra idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20141007-arckremek-olajok-hajsamponok-2014-oszere.htmlLassan elfelejthetjük a könnyű nyári hidratálókat - a hűvösebb időben másként kell intéznünk a napi bőrápolást. Szerencsére idén összel is van miből válogatni: új textúrákkal, isteni olajokkal és fiatalító csodaszerekkel készültek a legnagyobb kozmetikai cégek. TrendOrigoNa, ne! Photoshoppolták Beyoncé lába közéthttp://www.life.hu/trend/20140918-beyonce-combjait-retusaltak-egy-altala-kozzetett-foton.htmlA szemfüles rajongóknak az a bizonyos felső lépcsőfok szúrta a szemét, amely gyanúsan ferdének tűnt a popdíva combjai között.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.