Hát, ismét eljött a nap - szombat este elindulnak az X-Faktor élő adásai. A ma estét azonban nemcsak a versenyzők, hanem a műsorvezető is izgatottan várja. 

Sajátos fotóval jelentkezett be szombaton, az X-Faktor első élő show-jának reggelén Istenes Bence. Persze, az adásmenetet nem kell feltétlenül színpadi öltözékben tanulmányozni. 

Az esti adás különösen izgalmasnak ígérkezik, ugyanis rögtön négy versenyző is kiesik az X-Faktorból. De akit ez nem csigáz fel különösebben, az most figyeljen: Katz Dávidnak, a Life.hu celebszomorító riporterének Alföldi Róbert megígérte, hogy pucéran zsűrizi az adást, ráadásul Danics Dóra rajongóinak is van egy jó hírünk. Ha netán úgy döntöttél, hogy csak az élő show-któl követed a tehetségkutatót, akkor itt az ideje, hogy megismerd Little G. Weevilt, az "új mentort". 

A Life.hu, ahogy a tavalyi döntőn, ezúttal is betekinthet a kulisszák mögé. Kövess minket szombaton este 5 órától, újságírónk percról percre elmeséli neked, hogyan készülnek a versenyzők és milyen a hangulat a backstage-ben.