Magyarország első interaktív, élőben közvetített reality-társasjátékára már nagyban folyik a válogatás. A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid szívatja az eddigi jelentkezőket, akik még nagy valószínűséggel nem tudják, mire vállalkoztak.

Meghökkentő, vicces arcokból nem lesz hiány A szobában. Katz Dávid korábban az utca emberét, most pedig egy kis kedvcsinálásként az eddigi jelentkezőket próbálta zavarba hozni, több-kevesebb sikerrel. Ilyen felhozatal mellett biztos nem fogunk unatkozni a képernyők előtt! Íme:

A jelentkezés még tart, úgyhogy ha kedvet és bátorságot érzel, hogy ezekkel az arcokkal versenyezz a bejutásért, hiszen a tét óriási: a nyertes több millió forint értékű jutalommal térhet majd haza. Még van időd jelentkezni!

Ha még nem hallottál A szobáról
A 11 játékosnak egy hónapja lesz, hogy megmutassa magát a közönségnek, és kivívja annak tetszését. Alapesetben mindenkinek 3 napja van A szobában, egy társsal, és minden harmadik nap végén a nézők döntenek a távozás és maradás kérdéséről. Ha szeretnél te is ringbe szállni a többmilliós nyereményért, nézd meg, kik a leendő versenytársaid, és jelentkezz az info@aszoba.hu e-mail címen, hiszen még semmi nem dőlt el!