Ugye, senkinek sem okoz meglepetést, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! legnagyobb szarkeverője VV Éva. Az egykori botrányhősnőt láthatóan spannolja a kamerák jelenléte és minden alkalmat megragad, hogy cirkuszoljon. 

 

Alig telt el 24 óra a dzsungelben, VV Éva máris megtalálta azt, akit utálhat a társai közül. Nos, választottja nem más, mint Aleska, aki először a dzsungelbe is magával vitt trapéza felszerelésével akasztotta ki a ValóVilág-villa egykori törtetőjét.

Forrás: Facebook/VV Éva

"A hangjától volt hangos az erdő, ez engem nem érdekel, unalmas a csaj, kezdi nálam kihúzni a gyufát" - morgott a kamerákba Baukó, majd az amúgy is mélyponton lévő Nyertes Zsuzsát fárasztotta. Miután Aleskát lepornóskurvázta szapulta, azt is kifejtette, Hevesi Kriszta is rém ellenszenves neki, és hozzátette, ő bizony nem fojtja magába az indulatait és "ki fog törni"

Fotó: Polyák Attila - Origo

Később valamiért az sem tetszett neki, hogy Aleska ment az első bátorságpróbára (amin egyébként az undorát legyőzve egész jól teljesített és három csillagot szerzett). "Ismertebb vagyok, mint ő, mégis őt szavazták meg, azért mert pornó Oscarja van? Idegesít hogy állandóan szerepel" - féltékenykedett tovább Éva, majd egész este Aleska pornós múltját emlegette. 

Kíváncsiak vagyunk, mi lesz, ha majd Éva nem csak játékostársa háta mögött suttog, hanem nyíltan is kifejezi ellenszenvét.