Ezzel a mondattal indult Kelemen Anna első könyvének sajtótájékoztatója. A műből többek között képet kapunk olimpiai bajnokaink, és politikusaink szexuális életéről.

Mulatságos sajtótájékoztatón vehettünk részt, ahol Havas Henrik faggatta Annácskát A nép szolgálatában - Így szexel a magyar elit című könyve kapcsán. A hangulatot és a párbeszédeket visszaadni lehetetlen, de higgyétek el nekünk, Henrik pikírt stílusa és a botrányhősnő melldomborító dorombolása remekül megfért egymás mellett. Jól szórakoztunk főleg akkor, amikor Havas megkérte az „írónőt" idézze fel az egyik történetet és Annácskának fogalma sem volt, mit mondjon. Reméljük, azért tényleg ő írta a könyvet a kis kacsójval betűről-betűre - ahogy azt a sajtótájékoztatón többször is hangsúlyozták.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Havas így jellemezte Anna alkotását: "Anna jó megfigyelő, óriási öniróniája van és remekül ír le helyzeteket. Egy mozzanat van a könyvben, ami gyanús, mert ahhoz már nem elég intelligens, hogy kitaláljon jó történeteket" - ecsetelte a tanár út majd hozzátette: "Maga azt a szintet nem éri el, hogy író legyen." Annácskának a hallottak után tovább viháncolt a kanapén, így Havas próbálta komolyabbra fordítani a szót és számonkérte az írónővé avanzsált playmatet:

"Gyalázza azokat, akik pénzért vesznek gyönyört. Szerintem a kurválkodásnál elsőrendű elvárás a diszkréció" – mondta Havas, akinek Annácska a maga modján próbált magyarázatot adni: 

"A helyzeteket kerestem azt figyeltem, a másikban mi zajlik. Legyen az egy ismert vagy ismeretlen ember. Vizsgálgatom, hogy áll neki az a dolog, hogy odajön hozzám, ez baromi érdekes szerintem!" – vágta rá a lány.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mi arra voltunk kíváncsiak, az újdonsült „írónő", aki bevallása szerint a jövőben is abból szeretne élni, hogy szexuális szolgáltatásait pénzért árulja. A könyv után mire számít felkeresik-e majd a híres kuncsaftjai?

"Most, hogy újra felkaptak és középpontban vagyok, rengetegen hívnak. Nem, hogy visszariadnának, hanem teljesen logikátlanul még vacsorázni is meginvitálnak. Én is azt gondoltam ez a könyv egy kétélű fegyver és ezentúl félnek majd tőlem, hogy megírom a történetüket, de ez sem riasztja vissza a férfiakat" – magyarázta a Life.hu-nak Anna, aki azt is elárulta a kedvenc története a könyvből, a vidéki vállalkozó, aki új hobbit szeretne.