"Erőltetésnek nyögés a vége" - ezzel a bölcsességgel véleményezte Nyertes Zsuzsa Bárdos András tüntetését a sárga fejkendőben ugrálás ellen. Kedvenc botrányhősnőnk pedig átment diktátorba. Ez történt ma a dzsungelben.

A nézők az álfrancia Cookyt külték bátorságpróbára, aki Bárdos Andrást vihette magával segítőnek. Mint megtudhattuk - az elmúlt pár napban többször is beszélgettek politikáról. A táborlakók gáspárlacizásra számítottak a rádióstól, ehhez képest egész sok, azaz 5 csillagot sikerült megszerezniük, Cooky nehezen befogadható hangfrekvenciás sikolyai kíséretében. Szép teljesítmény, ahhoz képest hogy Bárdosnak 4. napja nem sikerült eljutni wc-re, persze erre Balázsék nem restelltek 10 percenként felhívni a figyelmet.

Súlyos cicaharc kezdődött, és ez még csak a 4. nap. “Bármit megcsinálhatok, mert én vagyok a főnök. Én nem igazságosztó vagyok, hanem vezér” - Éva valószínűleg napok óta várta, hogy ezt kimondhassa, és persze azt is, hogy Aleskát láthassa wécépucolóként. A legelső alkalmat kihasználta, hogy megbüntesse Aleskát, mert nem kelt fel kérésére. Aleska nyilván nem hagyhatta ezt szó nélkül, jól megbosszulta a piszkálást, és nem mosta el Éva tányérját.

Ígérete szerint Éva a sok szívatást jóindulattal kárpótolja majd. Hát, kíváncsian várjuk…