A fekete mamba helyett Évától retteghetnek a dzsungellakók

VV Éva Bárdos András vécé Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel Aleska Diamond rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Erőltetésnek nyögés a vége" - ezzel a bölcsességgel véleményezte Nyertes Zsuzsa Bárdos András tüntetését a sárga fejkendőben ugrálás ellen. Kedvenc botrányhősnőnk pedig átment diktátorba. Ez történt ma a dzsungelben.

A nézők az álfrancia Cookyt külték bátorságpróbára, aki Bárdos Andrást vihette magával segítőnek. Mint megtudhattuk - az elmúlt pár napban többször is beszélgettek politikáról. A táborlakók gáspárlacizásra számítottak a rádióstól, ehhez képest egész sok, azaz 5 csillagot sikerült megszerezniük, Cooky nehezen befogadható hangfrekvenciás sikolyai kíséretében. Szép teljesítmény, ahhoz képest hogy Bárdosnak 4. napja nem sikerült eljutni wc-re, persze erre Balázsék nem restelltek 10 percenként felhívni a figyelmet.

Súlyos cicaharc kezdődött, és ez még csak a 4. nap. “Bármit megcsinálhatok, mert én vagyok a főnök. Én nem igazságosztó vagyok, hanem vezér” - Éva valószínűleg napok óta várta, hogy ezt kimondhassa, és persze azt is, hogy Aleskát láthassa wécépucolóként. A legelső alkalmat kihasználta, hogy megbüntesse Aleskát, mert nem kelt fel kérésére. Aleska nyilván nem hagyhatta ezt szó nélkül, jól megbosszulta a piszkálást, és nem mosta el Éva tányérját.

Ígérete szerint Éva a sok szívatást jóindulattal kárpótolja majd. Hát, kíváncsian várjuk…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.