Pornóval szerezte vagyonát a leggazdagabb magyar

Fotó: Indik Marcel -
Csányi Sándor lista pornó vagyon Forbes magazin milliárd Gattyán György leggazdagabb emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes magazin idén először állította össze magyarországi listáját a leggazdagabb emberekből, amelynek élére a LiveJasmin oldal alapítója, Gattyán György került.

Már nem az OTP Bank vezérigazgatója, Csányi Sándor a leggazdagabb magyar a Forbes magazin top 100-as listája szerint. Idén Gattyán György került az első helyre, akinek vagyonát 174,3 milliárdra becsülte a lap.

Fotó: Indik Marcel

A LiveJasmin alapítója tavaly harmadik helyen állt a leggazdagabbak listáján, és annak ellenére sikerült most az első helyre kerülnie, hogy januárban a kedvezőtlen magyar piaci körülményekre hivatkozva Luxemburgba költöztette cégét.

Gattyán György, akitől Andy Vajnáék bérlik budapesti luxuspalotájukat, fiatalkora óta rendszeresen dolgozott: az iskola mellett kőműves édesapja mellett segédkezett, később a kilencvenes években kipróbálta magát biztosítási ügynökként, az MTV-nél hangmérnökgyakornokként, ingatlanérték-becslő is volt, később vegyeskereskedést üzemeltetett – írta korábban az Origo. A LiveJasmin nevű, alapvetően erotikus oldalt 2003-ban alapította meg. A Forbes magazin második helyére a 159,5 milliárdos vagyonnal rendelkező Csányi Sándor került, a dobogó harmadik fokán Demján Sándor áll 146, 3 milliárddal.

A második legjobban kereső magyar sportoló lehet Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/news/20141018-dzsudzsak-balazs-huszti-szabolcs-labdarugo-utan-a-dinamo-moszkvanal-a-masodik-legjobban-kereso.htmlHa aláírja új szerződését a Dinamo Moszkvánál Dzsudzsák Balázs, akkor évi 983 milliójával Huszti Szabolcs után (aki évi 1,22 milliárd forintot vág zsebre) ő lehet a második legjobban kereső sportolónk.News--A száz leggazdagabb magyar segítségét kéri Alekoszhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-alekosz-a-mark-zuckerberggel-valo-talalkozohoz-a-szaz-leggazdagabb-magyar-segitseget-keri.htmlNéhány héttel ezelőtt a Life.hu szerkesztősége - és valószínűleg rajtunk kívül sokan mások - egy emberként kapott röhögőgörcsöt Alekosz Mark Zuckerbergnek írt magyar nyelvű levelén. Most itt a folytatás... Számunkra eldönthetetlen, hogy a ValóVilág 4 nyertese csak viccel vagy komolyan is gondolja, amit közzé tett. Reméljük, az előbbi! TV + BulvárOrigoA zeneipar 10 leggazdagabb anyukájahttp://www.life.hu/csalad/20140123-a-zeneipar-10-leggazdagabb-anyukaja.htmlA reflektorfénybe kerülő hírességek sok energiát fordítanak jó hírnevük megtartására, ápolására. Ennek ellenére sokszor kerülnek középpontba – olykor nem is maguk miatt, sokkal inkább a gyerekeik kapcsán. Nemrégiben például arról beszélt az egész világ, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei kizárólag gyorsételeken élnek. A népszerűségnek – hírességnek, hírhedtségnek – bizony ára van, nem is akármilyen. A nemzetközi zeneiparban dolgozók szépen kaszálnak a hírveréseknek köszönhető lemezeladásokból. Ördögi kör az egész: minél több pénz áll a házhoz, a gyerekek – és persze édesanyjuk is - annál vérlázítóbb szokásokat vesznek fel, különc cuccokban járnak, amikről a sajtó még többet ír. Íme, az év leggazdagabb zenészanyukái.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.