Nincs több celeb és nézőkínzás: véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája is. Az amazonok harcát, a tűz és víz csatáját végül Molnár Andi nyerte, de az igazi győztes Baukó Éva lett, aki akkora show-t csinált, hogy továbbra is biztosította helyét a csatornánál.

Végighisztizte, üvöltözte és ordibálta utolsó bátorságpróbáját Baukó Éva, akin az egész műsor alatt nem láttunk olyan őszinte érzelmeket, amelyeket az afrikai vadhangyák csalogattak elő belőle. Talán csak Pákó ellen indult meg őszintébben. Éva az utolsó adásban elmondta, az volt a célja, hogy bekerüljön a fináléba, de amikor odakerült, egy dolog lebegett a szeme előtt: ő legyen a dzsungel királynője. "Én azért szeretném megnyerni a játékot, mert nekem ez az újrakezdés ideje. Ezt a játékot a 17 nap alatt kőkeményen végigtoltam, machináltam, rafinálkodtam."

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

Éva örök ellenfele, Andi viszont nem gondolta volna, hogy bejut a fináléba. A végén viszont úgy vélte, azért érdemli meg a címet, mert bátran élt a dzsungelben. "Igaz, én szerényen, szűkszavúan jöttem a játékba, de meg kellett küzdenem, hogy ilyen hangos társaságban is érvényt szerezzek."

Két teljesen különböző karakter, két teljesen különböző stílusban menetelt a célig. A királynő végül Molnár Andi lett. VV Éva viszont akkora show-t csinált, hogy bebetonozta magát az RTL Klubhoz még néhány hónapra, ugyanis ő lesz a VV7 kísérőműsorának egyik műsorvezetője. A másik pedig Aurelio. Szerencsére nem engedik őket egyszerre a stúdióba, de valószínűleg így is jót fogunk szórakozni.

Less be, a ValóVilág7 szuperszínes villájába! Vasárnap indul a show!

/1411/N_zd_20141112144823