hangszálgyulladás betegség tagadás részeg Tolvai Reni Kállay-Saunders András nyomulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders az egyik bulvárlap szerint Tolvai Reni távollétében piásan nyomult egy lányra az egyik szórakozóhelyen. András a közösségi oldalán cáfolta a híresztelést és próbált tiszta vizet önteni a pohárba.

András, aki nemrég az összes fellépését kénytelen volt lemondani hangszálgyulladása miatt, bulizni indult a minap. Bár ne tette volna, mert a Blikk egyik munkatársa lencsevégre kapta, amint egy szőke hajú lánnyal beszélget meghitten, állítólag számot is cseréltek. Közben barátnője, Tolvai Reni a hírek szerint a közelben sem volt.

Forrás: Facebook/Kállay-Saunders András

András a Facebookján fakadt ki és cáfolta a hírt: „Gratulálok! Ha valakinek ennyire kell 10 ezer forint, az inkább szóljon nekem és odaadom, ahelyett, hogy lefotózol, miközben állok egy pultnál és SMS-ezek, és elküldöd egy újságnak. De ha máskor valaki úgy dönt, hogy le akar fotózni rossz szándékból, legalább tegyél rá valami jó Instagram-effektet" – írta az énekes, majd egy kis helyreigazítást is közölt:

"1. Nem mentem erre a helyre egyedül, hanem egy nagy baráti társasággal.
2. Nem volt semmilyen mély beszélgetés, sms-eztem, miközben vártam a whiskey colámat (jég nélkül)
3. Egyáltalán nem voltam semmi részeg állapotban."

András saját bevallása szerint közvetlen ember, nem ritka, hogy odalépnek hozzá az emberek gratulálni vagy fotózni, akikkel ilyenkor vált pár szót. "Ez a minimum, mivel ezeknek az embereknek köszönhetem a karrieremet és ezt soha nem felejtem el" – zárta sorait az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.