Rising Star: A szőke haj hozta meg a sikert Nagy Grétának

Forrás: Tv2EVA/Eva -
haj Nagy Gréta Rising Star szőke énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsor előtt festette szőkére a haját Nagy Gréta, akitől nem állnak távol az extrém átváltozások, a percing viselése. Úgy tűnik, hogy ez a hajszín váltás bejött neki: bejutott az élő adásba és a szerelem is rátalált.

2012-ben, 18 évesen, még barna hajjal jelentkezett az X-Faktorba, de nem jutott sokáig. Ezután inkább a tanulmányaira koncentrált, majd miután ismét megváltoztatta külsejét,újra belevágott egy tehetségkutatóba,a Rising Starba.

Forrás: Nagy Gréta

„Mindenféle hajszínem volt, szinte csak zöld és lila nem, de a természetes színek skálájából már az összes árnyalatban pompázott a hajam. Feketéből indultam, aztán sötétbarna, majd világosbarna, sötétvörös, narancssárgás vörös, most pedig a szőke lettem. A sötétebb tónusokat évekig viseltem, vöröset már csak egy évig, a szőke pedig egy pár hónapos váltás eredménye. Nagyon szeretem, úgy érzem, hogy végre megtaláltam önmagamat ezzel a színnel, de lélekben nem vagyok szőke nő. A versenybe már szőkén jelentkeztem, ami szerencsét hozott, még a magánéletemben is. Azonnal lett egy komoly barátom" - nevetett a vagány lány, akinek piercingjét a zsűri is megcsodálta.

Forrás: Tv2EVA/Eva

„Két piercinget is viselek. Az apróbbat a szájam alatt, a másikat pedig a fülemben. Ha majd egy nap kiveszem őket, nem marad nyoma a fiatalkori örültségemnek, azért vállaltam be. Az apróbb változtatásokat is nagyon szeretem a testemen, de tetoválástól ódzkodom"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.