Pihenőhely és ingyen wi-fi – ezt tudja a világ első e-fája

Forrás: www.solargiving.com -
eTree áram töltés pihenőhely Izrael e-fa ivóvíz Wi-Fi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha akarunk, megpihenünk alatta, ha úgy tartja kedvünk, akár netezhetünk is vele. Ez lenne az eTree, vagyis a világ első E-fája.

Pihenőhely, vízforrás, ingyen wi-fi és töltőállomás egyetlen ponton – csak néhány dolog az e-fa által nyújtott szolgáltatások közül. Az izraeli Sologic által fejlesztett eTree feltalálói szerint hamarosan jelentős szerepet fog betölteni a közterületeken.

Forrás: www.solargiving.com

A fa alakú szerkezetet az „ágain" elhelyezett napelemek látják el energiával, amely segítségével az alatta „megpihenők" szabadon internetezhetnek, tölthetik laptopjukat vagy telefonjaikat, és böngészhetik a „fatörzsön" elhelyezett LCD kijelzőt. Mindemellett ivóvizet, sötétben pedig világítást biztosít. Készítői egy környezetvédelmi vállalkozásnak írják le, amelynek célja a közösségen belüli környezettudatosság, fenntarthatóság és kapcsolatteremtés. Az e-fáról készült videót alább tekintheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.