hangszálgyulladás Bárdos András Celeb vagyok ments ki innen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdos András jelentős tapasztalattal érkezett haza a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungeléből, és amire nem számított, egy jó kis vírussal. András hangja mára teljesen elment, suttogva tudott csak a Life.hu-val beszélni néhány szót.

A hétvégén egykori kalandtársaival mulatott Bárdos András, Cooky hívta meg őket a bulijába. Andrásról két lánnyal, VV Évával és lelki társával, Molnár Andival posztoltak ki egy vidám fotót a BeleValóVilág műsorvezetőjének közösségi oldalára.

Forrás: Facebook/VV Éva hivatalos oldala

"Nem tartok napi kapcsolatot a csapattársaimmal, még nem is találkoztam velük, amióta hazajöttünk. Az biztos, hogy az általam nagyon megkedvelt Cookyval és Andival nem fogjuk szem elől veszíteni egymást" - suttogta a telefonba András, aki hangszálgyulladással küzd, mióta hazaérkezett.

"Rögtön a hazajövetelem után kezdődött, ma már a hangom is elment, nem tudok beszélni. Valami vírusra gyanakszom. Nem is pihentem még, azonnal dolgozni kezdtem. Csak a mai órám maradt el. A hallgatóim elégedettek voltak a szereplésemmel, azt mondták, hogy nem hoztam rájuk szégyent. Annyit vetettek a szememre, hogy nem kellett volna meginnom azt a sok gusztustalanságot" - mondta Bárdos, akit az indulás előtti bírálatok nagyon bántottak.

"Arra voltam felkészülve, hogy visszatérve rengeteg bírálatot kapok, de meglepő módon nem így lett. Elmondhatom, hogy nem bántam meg ezt a kalandot! Sőt, sajnálom hogy hideg volt és ennyit esett az eső, hisz még jobb is lehetett volna!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.