Bárdos András jelentős tapasztalattal érkezett haza a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungeléből, és amire nem számított, egy jó kis vírussal. András hangja mára teljesen elment, suttogva tudott csak a Life.hu-val beszélni néhány szót.

A hétvégén egykori kalandtársaival mulatott Bárdos András, Cooky hívta meg őket a bulijába. Andrásról két lánnyal, VV Évával és lelki társával, Molnár Andival posztoltak ki egy vidám fotót a BeleValóVilág műsorvezetőjének közösségi oldalára.

Forrás: Facebook/VV Éva hivatalos oldala

"Nem tartok napi kapcsolatot a csapattársaimmal, még nem is találkoztam velük, amióta hazajöttünk. Az biztos, hogy az általam nagyon megkedvelt Cookyval és Andival nem fogjuk szem elől veszíteni egymást" - suttogta a telefonba András, aki hangszálgyulladással küzd, mióta hazaérkezett.

"Rögtön a hazajövetelem után kezdődött, ma már a hangom is elment, nem tudok beszélni. Valami vírusra gyanakszom. Nem is pihentem még, azonnal dolgozni kezdtem. Csak a mai órám maradt el. A hallgatóim elégedettek voltak a szereplésemmel, azt mondták, hogy nem hoztam rájuk szégyent. Annyit vetettek a szememre, hogy nem kellett volna meginnom azt a sok gusztustalanságot" - mondta Bárdos, akit az indulás előtti bírálatok nagyon bántottak.

"Arra voltam felkészülve, hogy visszatérve rengeteg bírálatot kapok, de meglepő módon nem így lett. Elmondhatom, hogy nem bántam meg ezt a kalandot! Sőt, sajnálom hogy hideg volt és ennyit esett az eső, hisz még jobb is lehetett volna!"