Ciki fiatalkori fotóval köszöntötte fel Jay-Z-t Rihanna

Forrás: Instagram/badgalriri -
nyaklánc Jay-Z fotó ciki arany nyolcvanas évek Rihanna fog születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ó, azok a nyolcvanas évek! Aranyfogú Jay-Z-vel köszöntötte fel főnökét Rihanna a rapper születésnapja alkalmából.

Rihanna és Jay-Z barátsága azóta tart, amióta a rapper felfedezte az akkor még 17 éves énekesnőt: annak idején ugyanis épp Beyoncé férje közbenjárásának hála köthette meg szerződését 2003-ban Def Jam Records lemezkiadóval, amelynek élén akkor még a zenemogul (is) ült.

Forrás: Instagram/badgalriri

A munkatársi viszonyból nem csupán jó néhány szuper dal született, hanem egy máig kitartó barátság, Rihanna pedig nem mulasztotta el felköszönteni felfedezőjét 45. születésnapján. Az Instagramon napvilágot látott fotó nem ma készült, az egyszer biztos: Jay-Z-nek nem csupán a nyakát, a fogait is aranyba burkolta valamikor a nyolcvanas években. Vajon Beyoncé látta már?

Rihanna, a stílusikon

Bármit visel, a tinik imádják: az ő gardróbja számít a leginkább "lemásolt" ruhatárnak a sztárvilágban. Mi a titka Rihannának? A Life.hu ITT boncolgatta az énekesnő nem mindennapi jelenségét.
Rihanna egy szál zakóban szexizik - így divatoztak a világsztárok a British Fashion Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20141202-british-fashion-awards-dijatado-igy-oltozott-fel-rihanna-emma-watson.htmlHova máshova öltözzön fel szuperdivatosan az ember lánya, ha nem a British Fashion Awards-gálára? December elején Londonról szól minden: a kedd esti Victoria"s Secret show-t hétfőn este egy gála előzte meg, aminek középpontjában a divat állt. Az év márkája díjat Victoria Beckham zsebelte be, ezen kívül a legizgalmasabb dolgok a vörös szőnyegen történtek. Mutatjuk is!Trend--Sosem volt még ennyire önmaga Beyoncéhttp://www.life.hu/kult/20141124-beyonce-legujabb-videoklipje-nagyon-szexi-es-megoszto-byealexnek-nagyon-tetszik.htmlA popdíva otthoni pulóverben, egy szál alsóneműben bolondozik legújabb számának videóklipjében. Egyesek felháborodtak, mások éljeneznek, és még ByeAlex sem tudta megállni, hogy ne szóljon hozzá.KultOrigoSosem látott fotóval köszöntötte fel feleségét Will Smithhttp://www.life.hu/intim/20140919-will-smith-szinesz-egy-sosem-latott-fotoval-koszontotte-feleseget-jada-pinkett-smith-t.htmlNem tudni, hol és mikor készült a sztárpár képe, de amit hozzáfűzött - mi elolvadtunk, azt biztos.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.