Danics Dóra elárulta, kihez húz a szíve az X-Faktorban

Forrás: Danics Dóra -
győztes Tha Shudras X-Faktor Danics Dóra duett RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danics Dóra az X-Faktor 2013-as év győztesét faggattuk, mi a véleménye az idei évadról, kik a kedvencei és kik azok, akiknek a kiesése miatt elszomorodott.

Dóra elmondása szerint az X-Faktor óta sokat változott, tanult és örökké hálás lesz a tehetségkutatónak, hogy megvalósíthatta az álmait. Az énekesnő természetesen az idei évadot is figyelemmel kíséri, sőt az első adás extra fellépője is ő volt.

Forrás: Danics Dóra

Milyennek látod az idei évadot, kik a kedvenceid, kivel énekelné duettet?

Nagyon érdekes kívülről nézni a produkciót. Teljesen át tudom érezni azt, amit a versenyzők átélnek, hiszen jómagam is végigjártam az útjukat. Vannak kedvenceim, de nem árulom el kik ők, csak annyit, hogy egy fiú és egy lány. Nagyon szívesen énekelnék duettet a Tha Shudrassal, biztos izgalmas élmény lenne.

Az előző évadhoz képest tapasztaltál változást a műsorban?

Nem tudom ilyen szinten átlátni ezt, mivel tavaly versenyeztem. Nekem nagyon tetszik az egész műsor struktúrája. Igaz, a sok munka miatt, általában csak utólag nézem vissza az adásokat.

Megismerkedtél már mindenkivel, jóban vagy az énekesekkel? Buliztál már velük?

Igen, szinte mindenkivel váltottam már pár szót. Az első élő adásban én voltam az extra produkció a Jelenidő című dalommal. Az adás után együtt mentünk el lazítani a versenyzőkkel. Nagyon élveztem a velük töltött időt, és remélem, hogy még lesz hasonló élményem velük.

A mentorokról mi a véleményed? Mit szólsz az új mentorhoz Little G Weevilhez?

Nekem G már első látásra szimpatikus volt. Tetszik, hogy tényleg mindent megtesz a mentoráltjaiért. Őszinte és hozzáértő. Sajnálom, hogy Zsófi és Jota kiesett, pedig nagyon tehetségesek mindketten.

A karriereddel mi a helyzet, mivel foglalkozol mostanában?

A győzelmem óta fenekestül felfordult velem a világ, és egy nagyon izgalmas és rengeteg munkával teli év telt el. Nagyon boldog vagyok, és talán ennek is köszönhető, hogy sokat fejlődtem és tanultam. Az albumom megjelenése egy kicsit elcsúszott, amit őszintén szólva nem is sajnálok, mert annyit dolgoztam, hogy nem biztos hogy olyan anyagot tudtam volna készíteni ami tényleg engem tükröz. Most ez került fókuszba és remélem, jó sül majd ki belőle.

Hoppá! Kiderült, ki kivel jött össze az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141204-az-rtl-klub-szombati-x-faktor-adasaban-duettprodukciok-varhatoak-most-megtudhatod-ki-kivel-jott.htmlSzombaton különleges duettek várhatóak az X-Faktorban, ugyanis az egyéni produkciók mellett az énekesek közösen is színpadra állnak. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huIstenes Bence: "Az X-Faktorban nem hibázhatok"http://www.life.hu/bulvar/20141114-istenes-bencevel-az-rtl-klub-x-faktor-musorvezetojevel-interju-karreierrol-lampalazrol-izgalomrol.htmlIstenes Bence műsorvezetőként egyedül viszi a hátán az idei X-Faktort. Kihívásról, karrierről, lámpalázról beszélgettem az RTL Klub csípős humorú műsorvezetőjével.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSchiwert-Takács László: "Minden vád az X-Faktorral kapcsolatban igazából bók"http://www.life.hu/bulvar/20141028-schiwert-takacs-laszlo-az-rtl-klub-x-faktor-musoranak-kreativ-felelos-szerkesztoje-a.htmlMiért érheti rendszeresen az a vád az X-Faktort, hogy nem élő a show? Tényleg előre tudják a műsor készítői, ki nyeri a tehetségkutatót? És mindig az lép fel a műsor vége felé, akinek a legtöbb szavazata van? Összeesküvés-elméletben nincs hiány, ha az X-Faktorról van szó. Interjú a műsor kreatív-felelős szerkesztőjével, Schiwert-Takács Lászlóval.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.