Danics Dóra az X-Faktor 2013-as év győztesét faggattuk, mi a véleménye az idei évadról, kik a kedvencei és kik azok, akiknek a kiesése miatt elszomorodott.

Dóra elmondása szerint az X-Faktor óta sokat változott, tanult és örökké hálás lesz a tehetségkutatónak, hogy megvalósíthatta az álmait. Az énekesnő természetesen az idei évadot is figyelemmel kíséri, sőt az első adás extra fellépője is ő volt. 

Forrás: Danics Dóra

Milyennek látod az idei évadot, kik a kedvenceid, kivel énekelné duettet?

Nagyon érdekes kívülről nézni a produkciót. Teljesen át tudom érezni azt, amit a versenyzők átélnek, hiszen jómagam is végigjártam az útjukat. Vannak kedvenceim, de nem árulom el kik ők, csak annyit, hogy egy fiú és egy lány. Nagyon szívesen énekelnék duettet a Tha Shudrassal, biztos izgalmas élmény lenne.

Az előző évadhoz képest tapasztaltál változást a műsorban?

Nem tudom ilyen szinten átlátni ezt, mivel tavaly versenyeztem. Nekem nagyon tetszik az egész műsor struktúrája. Igaz, a sok munka miatt, általában csak utólag nézem vissza az adásokat.

 

Megismerkedtél már mindenkivel, jóban vagy az énekesekkel? Buliztál már velük?

Igen, szinte mindenkivel váltottam már pár szót. Az első élő adásban én voltam az extra produkció a Jelenidő című dalommal. Az adás után együtt mentünk el lazítani a versenyzőkkel. Nagyon élveztem a velük töltött időt, és remélem, hogy még lesz hasonló élményem velük.

A mentorokról mi a véleményed? Mit szólsz az új mentorhoz Little G Weevilhez?

Nekem G már első látásra szimpatikus volt. Tetszik, hogy tényleg mindent megtesz a mentoráltjaiért. Őszinte és hozzáértő. Sajnálom, hogy Zsófi és Jota kiesett, pedig nagyon tehetségesek mindketten.

A karriereddel mi a helyzet, mivel foglalkozol mostanában?

A győzelmem óta fenekestül felfordult velem a világ, és egy nagyon izgalmas és rengeteg munkával teli év telt el. Nagyon boldog vagyok, és talán ennek is köszönhető, hogy sokat fejlődtem és tanultam. Az albumom megjelenése egy kicsit elcsúszott, amit őszintén szólva nem is sajnálok, mert annyit dolgoztam, hogy nem biztos hogy olyan anyagot tudtam volna készíteni ami tényleg engem tükröz. Most ez került fókuszba és remélem, jó sül majd ki belőle.