Valami szörnyű történt VV Dórival - dráma a villában

Forrás: Sajtóklub -
Való Világ 7 feladás VV Dóri élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédiáról értesült a kedd esti adásban VV Dóri. 

A riportszobában, kamerák kereszttüzében közölték a lánnyal, hogy elvesztette szeretett nagymamáját. A vonal másik végén a lány édesanyja volt. Az eddig mindig vidám lánynak a hír hallatán csak úgy záporoztak a könnyei, nagymamája ugyanis rettentően fontos volt számára.

VV Dóri Forrás: Sajtóklub

A műsor oldalán található adatlapján az olvasható, hogy legnagyobb félelme a szerettei elvesztése, illetve hogy nem fordulhat elő olyan helyzet, amiért feladná a játékot. Dóra valóban tartja magát a szavához, továbbra is a villában marad.

Nagymamája néhány nappal ezelőtt üzent neki, amit csak ma tudott meg. Azt kérte unokájától, semmiképp ne adja fel a küzdelmet, emiatt döntött úgy a lány, hogy marad.

A ValóVilágok történetében eddig egyszer történt hasonló eset, hogy egy résztvevő a villában értesül egy hozzátartozója haláláról: az első széria játékosa, Oki a lányát veszítette el a játék alatt. Oki akkor úgy döntött, folytatja a show-t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.