A műsorvezető a Mokka reggeli adásának reklámblokkja alatt állította le egy beolvasással csipkelődő kollégáját.

Keményen beszólt kollégájának, Kárász Róbertnek Tatár Csilla. A műsorvezető, aki 12 év után felmondott a TV2-nél, hogy a közszolgálati televíziónál folytassa tovább pályafutását, a csütörtök reggeli Mokka adásában olvasott be Kárásznak.

Forrás: TV2

„Mindig is gyűlöltem veled dolgozni! Remélem, hogy itt fogsz megrohadni, és még 10 év múlva is itt leszel ebben a székben!" – így hangzott az a bizonyos kirohanása Tatár Csillának a Blikk információi szerint, akik egy stábtagtól tudták meg, mi történt Kárász Robi csipkelődése után a reklámblokkban. Kollégája ugyanis nem sokkal előtte jegyezte meg, hogy Csilla már most igazi MTVA-sként gondolkodik, ennyi pedig bőven elég volt ahhoz, hogy a műsorvezető kijöjjön a sodrából.

A Mokka műsorában lefolytatott párbeszédet alább nézheted meg:

„Vannak olyan helyzetek, amikor az ember kicsit érzékenyebben reagál, ez most az elmúlt napok eseményei miatt minden bizonnyal ilyen volt. Robi mindig szeretett csipkelődni, az elmúlt néhány napban ez túlment a vicc határain, de műsorvezetőként törekszem arra, hogy a nézők a feszültségből ne vegyenek észre semmit. A magánéletnek nincs helye a kamerák előtt" – mondta a Blikknek Csilla, aki nem tagadta a veszekedést.

A lap Kárász Róbertet is megkérdezte a történtekről: „Kommentálni nem szeretném azt, ami történt, de fontosnak tartom elmondani, hogy nagyon szerettem és szeretek Csillával dolgozni. Az pedig, hogy zrikáljuk egymást, bevált dolog nálunk. Én egy ilyen pali vagyok, és töredelmesen bevallom, ez csak olyan munkatárs esetében működik, akit kedvelek."

Csilla pénteken közöségi oldalára a következő képet tette közzé profilján:

Vujity Tvrtko Facebook oldalán búcsúzott Csillától:

Drága Tatár Csilla!

Nézőként (de furcsa ezt leírnom) ma láttalak utoljára Mokkát vezetni. Szóval, most már nem tévés műsorvezetőként, hanem a barátodként kívánok Neked minden jót, magánéletedben és a képernyőn egyaránt. Hamarosan teljesülhet nagy álmod, esti show-műsort fogsz vezetni, előre tudom, hogy nagyszerűen. És én büszkén ülök majd le a tévé elé azért, hogy megnézhesselek.

Búcsúzásként, a TV2-ben öleld meg kollégáinkat, az operatőröket, szerkesztőket, riportereket, rendezőket, hiszen ezek a nagyszerű háttéremberek rengeteg örömöt okoztak Neked, nekünk. Azokat pedig, akik megbántottak, nos, őket kétszer is öleld meg, hadd lássák, hogy női méltóságod, emberi nagyságod legyőzhetetlen.
Nagyszerű ember vagy, büszke vagyok Rád, megharcoltál az álmodért és küzdelmed sikerre vezet, meglátod! Hűséges néződ maradok! Meg a barátod!

Sok sikert, Csillagom!

Vujity Tvrtko