Tatár Csilla beszólt Kárász Róbertnek: „Remélem, hogy itt fogsz megrohadni!"

Forrás: TV2 -
Kárász Róbert TV2 Mokka Tatár Csilla beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a Mokka reggeli adásának reklámblokkja alatt állította le egy beolvasással csipkelődő kollégáját.

Keményen beszólt kollégájának, Kárász Róbertnek Tatár Csilla. A műsorvezető, aki 12 év után felmondott a TV2-nél, hogy a közszolgálati televíziónál folytassa tovább pályafutását, a csütörtök reggeli Mokka adásában olvasott be Kárásznak.

Forrás: TV2

A Mokka műsorában lefolytatott párbeszédet alább nézheted meg:

Csilla pénteken közöségi oldalára a következő képet tette közzé profilján:

Vujity Tvrtko Facebook oldalán búcsúzott Csillától:

Drága Tatár Csilla!

Nézőként (de furcsa ezt leírnom) ma láttalak utoljára Mokkát vezetni. Szóval, most már nem tévés műsorvezetőként, hanem a barátodként kívánok Neked minden jót, magánéletedben és a képernyőn egyaránt. Hamarosan teljesülhet nagy álmod, esti show-műsort fogsz vezetni, előre tudom, hogy nagyszerűen. És én büszkén ülök majd le a tévé elé azért, hogy megnézhesselek.

Búcsúzásként, a TV2-ben öleld meg kollégáinkat, az operatőröket, szerkesztőket, riportereket, rendezőket, hiszen ezek a nagyszerű háttéremberek rengeteg örömöt okoztak Neked, nekünk. Azokat pedig, akik megbántottak, nos, őket kétszer is öleld meg, hadd lássák, hogy női méltóságod, emberi nagyságod legyőzhetetlen.
Nagyszerű ember vagy, büszke vagyok Rád, megharcoltál az álmodért és küzdelmed sikerre vezet, meglátod! Hűséges néződ maradok! Meg a barátod!

Sok sikert, Csillagom!

Vujity Tvrtko

Maitland Ward meztelenre vetkőzött és ellopta a karácsonythttp://www.life.hu/trend/20141211-maitland-ward-karacsonyi-egosorral-es-girlandokkal-a-testen-meztelenkedett.htmlA másodrangú színésznő minden alkalmat megragad a közönség figyelmének felkeltésére. Most épp girlandokkal és karácsonyi égősorral meztelenkedett.Trend--Meztelen keblekkel pózol Leonardo DiCaprio hol van, hol nincs barátnőjehttp://www.life.hu/trend/20141210-toni-garrn-leonardo-dicaprio-baratnoje-meztelen-mellekkel-pozol-a-gq-magazinban.htmlBánhatod, Leo! A nagyon szexi Toni Garrn a GQ magazin hasábjai pózol egy szál ciciben.Trend--Magyarra tanítja az internetet Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20141209-palvin-barbara-magyar-nyelvre-tanit-az-interneten.htmlAz i-D magazin jóvoltából ezúttal a magyar nyelv került terítékre Palvin Barbara előadásában, aki nem hazudtolta meg magát: kacéran, olykor alig-ruhában tanítja a népet anyanyelvünk szépségeire.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.