Vujity Tvrtko: "A média felelőssége, hogy kinek ad teret"

Forrás: TV2 -
TV2 Vujity Tvrtko munka Napló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vujity Tvrtko nem tart attól, hogy munka nélkül marad. A tévés azt állítja, már most szuper ajánlatokkal keresték meg, de még nem döntött, hogy melyiket fogadja el. 

Vujity Tvrtko szomorúan vette tudomásul, hogy megszűnt a Napló, a történteket a Facebookján is kommentálta, majd elhagyta a csatornát.

Forrás: TV2

"Már most elképesztő ajánlatokat kaptam, de még nem döntöttem, melyiket válasszam. Az is lehet, hogy a médiában maradok, de az is lehet, hogy élem a civilek életét, hiszen én mindenekelőtt háromgyermekes apuka és férj vagyok, nem újságíró. Minden más csak ezután következik: könyveket írok, előadásokat tartok, és Pécs város jószolgálati nagyköveteként tevékenykedem tovább. Nagyon szeretem a várost, nem elképzelhetetlen, hogy egyszer újra ott telepedem le a családommal" - mondta el a színes RTV-nek a riporter.

"Senkire nem haragszom, hiszen a média felelőssége, hogy kinek ad teret. Én az értékes, példamutató emberek mellett tettem le a voksomat, és továbbra is maradok a köztünk élő hétköznapi hősöknél. Szerencsére van belőlük bőven" - utalt az általa már korábban sokat kritizált celeblétre Vujity Tvrtko.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.