Vujity Tvrtko nem tart attól, hogy munka nélkül marad. A tévés azt állítja, már most szuper ajánlatokkal keresték meg, de még nem döntött, hogy melyiket fogadja el. 

Vujity Tvrtko szomorúan vette tudomásul, hogy megszűnt a Napló, a történteket a Facebookján is kommentálta, majd elhagyta a csatornát

Forrás: TV2

"Már most elképesztő ajánlatokat kaptam, de még nem döntöttem, melyiket válasszam. Az is lehet, hogy a médiában maradok, de az is lehet, hogy élem a civilek életét, hiszen én mindenekelőtt háromgyermekes apuka és férj vagyok, nem újságíró. Minden más csak ezután következik: könyveket írok, előadásokat tartok, és Pécs város jószolgálati nagyköveteként tevékenykedem tovább. Nagyon szeretem a várost, nem elképzelhetetlen, hogy egyszer újra ott telepedem le a családommal" - mondta el a színes RTV-nek a riporter. 

"Senkire nem haragszom, hiszen a média felelőssége, hogy kinek ad teret. Én az értékes, példamutató emberek mellett tettem le a voksomat, és továbbra is maradok a köztünk élő hétköznapi hősöknél. Szerencsére van belőlük bőven" - utalt az általa már korábban sokat kritizált celeblétre Vujity Tvrtko.