Most te is eljuthatsz a sztárok nyaralóhelyére

Forrás: Facebook/Wizz Air Hungary -
menetrend Wizz Air légitársaság Olaszország Szardínia Egyiptom Hurghada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új útvonalakat indít jövő nyáron a Wizz Air Egyiptomba és Olaszországba.

A Wizz Air légitársaság bejelentette, hogy két új útvonallal szeretné bővíteni 2015-ös nyári menterendjét, így a lehető legolcsóbban juthatsz el az egyiptomi Hurghadára vagy az olaszországi Algheróba (Szardínia) is. Ezeken a helyeken rengeteg világsztár is megfordul, így akár olcsón is meglesheted csillogó világukat.

Forrás: Facebook/Wizz Air Hungary

Ha tudni szeretnéd, miért érdemes Egyiptomba utaznod, íme, amit a Life.hu szerint mindenképp látnod kell.
Az ugyancsak Szardíniában található Porto Cervo tengerparti üdülőhely a hollywoodi sztárok egyik kedvenc nyaralóhelye, így akár te is összefuthatsz néhánnyal az apró szigeten. Porto Cervo nem csak a sztárok miatt híres, hanem gyönyörű tengerpartja és vízi sportjai miatt is közkedvelt a családok körében, így tökéletes úti cél lehet, ha egy kis kikapcsolódásra vágynál.

Sokak szerint Szardínián vannak a Földközi-tenger legszebb strandjai, és annyira különböznek egymástól, hogy szinte lehetetlennek tűnik a választás. A részletekért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.