Ahogy arról októberben a Life.hu beszámolt, András a közösségi oldalán osztott meg egy levelezést, amivel ártatlanságát szerette volna bizonyítani. Most úgy tűnik, az énekes jó híreket kapott a verekedése ügyében, az ügyészség ugyanis nem emel vádat ellene.

Átmenetileg biztosan megkönnyebbülhet Kállay-Saunders András. A rendőrök súlyos testi sértés, és életveszélyt okozó testi sértés miatt javasoltak vádemelést, de az ügyészség szerint a rendelkezésre álló bizonyítékok egyelőre nem elegendőek. A Bors értesüléseit a Fővárosi Főügyészség erősítette meg.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

 "Az ügyben a Fővárosi Főügyészség 2014. december 12. napján további nyomozási cselekmények elvégzésére utasította a nyomozó hatóságot" - közölte a lap megkeresésére dr. Kovács Gergely Ákos szóvivőt helyettesítő ügyész.

A hírt Saunders ügyvédje így kommentálta: "Álláspontunk az üggyel kapcsolatban továbbra is az, hogy nem az ügyfelem és társa volt a kezdeményező" - mondta dr. Magyar György, aki hozzátette, amennyiben valakit támadnak, a védekezés közepette érheti sérülés azt, aki támad. "Jogos védelmi helyzetről van szó. Nagyon örülünk annak, hogy a nyomozó hatóság e vonatkozásban úgy látja, hogy az ügy nincs felderítve kellőképpen, és tisztázni kell a szerepeket, hogy ki volt a kezdeményező és ki volt védekező pozícióban" - magyarázta a sztárügyvéd.

Nem indul az Eurovíziós Dalfesztiválon:
A tavalyi remek szereplés után az énekes úgy döntött, jövőre nem próbálkozik az Eurovíziós Dalfesztiválon, hanem átadja másoknak a terepet. De vajon miért döntött így? Cikkünkből kiderül.