Törpemalacként került egy kanadai párhoz Esther, aki pár év múlva már tömény 302 kilóra nőtt. Ismerd meg a csodamalac történetét!

Igencsak meglepődhetett az a kanadai pár, akik abban a hitben fogadták örökbe az Esther névre hallgató kedvencüket, hogy egy törpemalac áll a házhoz. Az állatka akkor még csupán ekkora volt:

Forrás: Facebook/estherthewonderpig

A cukiság két évvel később már 3 mázsát nyomott – ekkorra már Steve Jenkinsnek és Derek Walternek is világossá vált, hogy egy közönséges házisertés költözött be hozzájuk. Ez azonban cseppet sem vette el kedvüket Esthertől, aki ugyanolyan ragaszkodással és barátsággal szereti gazdáit, mint bármelyik házi kedvenc.

Kanapé-malac :)Forrás: Facebook/estherthewonderpig

Steve-et és Dereket olyannyira elkápráztatta a négylábú, hogy az ő hatására lemondtak a húsevésről, majd egy állatmenhelyet is nyitottak. Ennek ellenére mégsem ajánlják bárkinek, hogy disznót tartson a lakásában: elmondásuk szerint Esthernek rengeteg figyelemre és ételre van szüksége.

A malacka, akinek szebb gardróbja van, mint neked
Bemutatjuk Priscillát, a legstílusosabb törpemalackát, aki valószínűleg a legnagyobb rajongótáborral büszkélkedhető állatka az online világban. Tündéri fotóit ide kattintva nézheted meg.