A törpemalac, akinek még nálad is szebb gardróbja van

Forrás: Facebook/Priscilla the Mini Pig -
állat malac törpemalac ruhadarab gardrób
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerd meg Priscillát, aki nemcsak több ezer rajongót, hanem jó néhány irigyelnivaló ruhadarabot is magáénak tudhat.

Priscilla nem akármilyen állat: egyrészt törpemalac, másrészt pedig az egyik legkiterjedtebb online rajongótáborral rendelkező négylábú, akit mindemellett a legcukibb ruhadarabokba öltözteti büszke gazdája. Például bikinibe:

Forrás: Facebook/Priscilla the Mini Pig

Vagy tüllruhába:

Forrás: Facebook/Priscilla the Mini Pig

De a lazább szereléseket sem veti meg:

Forrás: Facebook/Priscilla the Mini Pig

A másfél éves állatka érdeklődési köre meglehetősen nagy a közösségi oldala szerint: szeret enni, aludni, sétálni a tengerparton, dörzsöltetni a hasát és – meglepő módon – fürödni is. Még több cuki malackás képért kattints Priscilla oldalára.

Nézegess cuki, víz alatti kölyökkutyákról készült fotókat! http://www.life.hu/news/20140912-kolyokkutyakrol-keszitett-cuki-viz-alatti-fotokat-seth-casteel-fotos.html Kölyökkutyák a víz alatt – ez a címe egy amerikai fotós új fotósorozatának, amelyben a főszereplők természetesen a tündéri blökik. Kihagyhatatlan képek következnek, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra ezen a szomorú, esős, őszi napon. News Origo 300 voltot vezetett modelljeibe a fotós – őrült fotósorozat http://www.life.hu/news/20140828-300-voltot-vezetett-sokkolopisztollyal-a-modelljeibe-egy-fotos-orult-fotosorozat.html Ki támadna rá modelljeire sokkolóval egy látványos fotósorozat kedvéért? A válasz lentebb. News -- Így lehet könnyen kutyabarát éttermet, szállást találni http://www.life.hu/news/20140729-kutyakereso-alkalmazas-amelyben-a-kutyabarat-helyeket-is-megtalalni.html A kutya az ember legjobb barátja - tartja a mondás. A 21. században több lehetőség is adott a számunkra, hogy minél könnyebben tarthassunk egy kis kedvencet, aki ha véletlenül eltűnik, csak a mobilunkat kell segítségül hívnunk. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.