Ejnye-bejnye, villalakók. Mivel sokan nem hordták a mikroportjukat, először hatalmas makroportot kaptak a feledékenyek, majd bejelentették, mostantól visszavonásig büntetik őket. Az első csapást már meg is kapták.

 

Nem szívesen ébrednénk arra, amire a játékosok, akiket Ferenc mester keltett olyan kemény reggeli tornával, amilyenben állítólag még sosem volt részük. "Akinek nem tetszik, az nyaljon ki!" – reagált Fanni arra, hogy sokan rossz szemmel nézték a torna utáni hisztijét, ami azért alakult ki, mert senki nem akarta odavinni neki a vizes üvegét, amikor fájt a lába.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Még mi is elhittük nagyjából 2 másodpercre, hogy tényleg vége az Edina-Laci románc-nemrománcnak, de csodák csodájára ismét kavarognak az érzelmek és indulatok a villában. Edina állítása szerint most már tényleg felfogta, hogy Laci csak "meghugibugizná", másra nem kell neki. Persze a fiú úgy nyilatkozott, még ilyesmi sem férne bele a lánnyal, inkább Zsuzsát ismerné meg jobban.

A következő adásban úgy tűnik, egy csók is elcsattan köztük, amit Dani kisgatyában végighallgat és leskelődik is kicsit.