A mai napig nem sikerült párt találnia Szilveszter gazdának, akinek minden tekintetben visszatért a régi kerékvágásba az élete az utolsó nyilvános szereplése, a 2013-as Szombat Esti Láz óta. Nő nincs, pocak viszont ismét van!

Szilveszter gazda táncos lábai már rég feledésbe merültek, és azok a szép idők is, amikor 12 kilóval kevesebbet mutatott alatta a mérleg. A jó kedélyű gazda azóta ismét kikerekedett.
"Amióta nem táncolok visszahíztam az összes, a Szombat Esti Láz alatt könnyedén leadott kilót. Bevallom, valóban nem tettem semmit azért, hogy ez ne forduljon elő. Csak dolgoztam és elhanyagoltam a sportolást és az egészséges étkezést is, amire táncpartnerem, Molnár Andi rávett. Újévi fogadalmam, hogy a barátokkal spinningelni vagy kardiózni megyek. Nemcsak az zavar, hogy kikerekedtem, hanem az is kellemetlen, hogy nehezen tudok lehajolni bekötni a cipőmet.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

 

A gazda a mezőgazdasági munka téli leállásának idején kevesebbet dolgozik ugyan, de ez nem jelenti azt, hogy otthon ül tétlenül. Besegít édesapjának, akinek faüzeme van és ügyintéz. "A kisbárányoknak most van szezonjuk, egymás után jönnek a világra, még körülöttük is tüsténkedem. Nem olyan intenzív az életem, mint amikor gőzerővel folyik a mezőgazdasági munka, akkor reggeltől estig dolgozom. Átlagos évet zártam, megtérültek a kiadásaim, és az idén semmi új beruházást nem tervezek" – árulta el Szilveszter, akinek nem sikerült pár találnia az elmúlt évben sem.

"A nők terén ver az Isten! Vannak lányok, akikkel ismerkedem, de ezekből nem lesz szerelem. Az igényeim nem változtak meg. A haverok már azzal cukkolnak, hogy valamiből le kellene adnom, mert így esély sincs arra, hogy együtt játszanak a gyermekeink. Ugyanakkor azt is látom, hogy sokan a környezetemben boldogtalan házasságban élnek, az esküvővel csak megfeleltek a társadalmi elvárásoknak. Én viszont boldogságban szeretnénk élni" - tette hozzá a közkedvelt gazda, aki szívesen visszatérne a képernyőre, amíg nem kezdődik a mezőgazdasági szezon.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Még mindig sokan felismernek, bár megkopott egy kicsit a fénye a korábbi sikernek. Sokan kérdezik, hogy lesz-e műsorom, szívesen látnának újból a képernyőn, de egyelőre nem hívtak. Örömmel szerepelnék valamelyik pár hetes műsorban - úgy februárig. Utána kezdődik a munka" - árulta el nekünk.