A legutóbbi kieső, Ádám nem használta fel szuperképességét, azaz a védettséget jelentő lila kendőt. Kiesése után Lacira hagyta. A keddi BeleValóVilág adásában látottak alapján nagy szüksége lehet rá.

A BeleValó adásából kiderült, Edina családja és egész rokonsága félti a lányt Lacitól. Szerintük Edina szerelmes a macsó Laciba, és attól is tartanak, hogy a népszerűsége meginoghat vad szexuális kapcsolata miatt. Baróton, ahol lakik, nagyon zárkózottak az emberek, nem tetszik nekik, amit földijük művel. 

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

"Laci szépeket, jókat mondott, amíg a bugyi le nem került" - mondta Edina rokona, és hozzátette, biztos benne, hogy a villa falain kívül nem lesz a párocska közt semmi. A család tudomása szerint Edinának vőlegénye halála óta, azaz nagyjából két éve nem volt férfi az életében, ezért szeretnék a lány törékeny lelkét megvédeni.

Edina rokonsága azt ígérte, abban a pillanatban, hogy Lacinak párbajozni kell mennie, mindenkit arra fognak buzdítani, hogy ellene szavazzanak. Kiejtésével akarják eltávolítani az erdélyi lány közeléből.

Itt az idő, hogy Laci, aki mit sem sejt a család kampányáról, felkösse a gatyáját, és persze a védettséget jelentő lila kendőt, amit  a műsor végéig bármikor előkaphat, ha veszélyben érzi magát.