Összeesküvés készül VV Laci ellen a villán kívül

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
kendő VV Edina VV7 VV Laci Való Világ védettség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutóbbi kieső, Ádám nem használta fel szuperképességét, azaz a védettséget jelentő lila kendőt. Kiesése után Lacira hagyta. A keddi BeleValóVilág adásában látottak alapján nagy szüksége lehet rá.

A BeleValó adásából kiderült, Edina családja és egész rokonsága félti a lányt Lacitól. Szerintük Edina szerelmes a macsó Laciba, és attól is tartanak, hogy a népszerűsége meginoghat vad szexuális kapcsolata miatt. Baróton, ahol lakik, nagyon zárkózottak az emberek, nem tetszik nekik, amit földijük művel.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

"Laci szépeket, jókat mondott, amíg a bugyi le nem került" - mondta Edina rokona, és hozzátette, biztos benne, hogy a villa falain kívül nem lesz a párocska közt semmi. A család tudomása szerint Edinának vőlegénye halála óta, azaz nagyjából két éve nem volt férfi az életében, ezért szeretnék a lány törékeny lelkét megvédeni.

Edina rokonsága azt ígérte, abban a pillanatban, hogy Lacinak párbajozni kell mennie, mindenkit arra fognak buzdítani, hogy ellene szavazzanak. Kiejtésével akarják eltávolítani az erdélyi lány közeléből.

Itt az idő, hogy Laci, aki mit sem sejt a család kampányáról, felkösse a gatyáját, és persze a védettséget jelentő lila kendőt, amit a műsor végéig bármikor előkaphat, ha veszélyben érzi magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.