Összevertek egy fitneszmodellt Budapesten

Forrás: Nyéki Noémi /Facebook -
verés Nyéki Noémi támadás brutalitás fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Nyéki Noémire három huligán rontott rá, amikor egy, a lakásához közeli boltból igyekezett hazafelé.

"Este rájöttem, hogy a hűtőm üres, ezért úgy döntöttem, gyorsan leszaladok a helyi közértbe. Amikor jöttem kifelé, elmentem három férfi mellett, akik füttyögettek, beszólogattak, trágár szavakkal illettek, de mentem tovább. Megpróbáltam sietni. Hirtelen rántást éreztem, az egyik megfogta a kapucnimat, és visszahúzott. A cuccaim szétrepültek, és már csak azt éreztem, hogy ütnek-vernek" - nyilatkozta a Blikknek Nyéki Noémi, aki a VIII. és a IX. kerület találkozásánál lakik. A lánynál táska nem volt, nem vettek el tőle semmit.

Forrás: Nyéki Noémi /Facebook

"Az egész támadás hirtelen történt, pár másodpercnek éreztem az egészet. Aztán hirtelen egy kocsi megállt az út szélén, és egy férfi kikiabált belőle: 'Takarodjatok, vagy hívom a rendőrséget!' Erre a támadóim elszaladtak" – tette hozzá a modell. Noémi arról is beszélt, hogy mivel a háta mögött álltak, nem ismerné fel a támadóit és személyleírást sem tudna adni róluk.

Otromba poén! Nemi erőszakkal viccelődött Maksa Zoltán http://www.life.hu/news/20150103-maksa-zoltan-humorista-a-hir-tv-paletta-cimu-musoraban-nemi-eroszakkal-viccelodott.htmlMaksa Zoltán humorista a Hír TV Paletta című műsorában csinált viccet az egyetemi gólyatáborokban történt szexuális visszaélésekből. Nem nevettünk jót. NewsOrigoMa 46 éves Michael Schumacherhttp://www.life.hu/news/20150103-a-kerpeni-schumacher-fan-club-kocsmaban-tolti-a-vilagbajnok-46-szuletesnapjat.htmlJanuár 3-án tölti be 46. születésnapját Michael Schumacher, minden idők legeredményesebb és egyik legjobb versenyzője. A kerpeni Schumacher fan club a baleset egyéves évfordulójára semmilyen megemlékezést nem szervezett, a hétszeres világbajnok 46. születésnapját viszont egy kocsmában töltik, ahol eleresztenének 46 darab lufit.News--Eladják Elvis Presley két magánrepülőjéthttp://www.life.hu/news/20150103-eladjak-elvis-presley-ket-maganrepulojet-lisa-marie-es-a-hound-dog-ii-elnevezesueket.htmlElvis Presley két magánrepülőjét együtt kínálják eladásra. Az aukciót szervező aukciósház 10-15 millió dollárt vár az egykori sztár különleges gépeiért - adta tudtuk a The Daily Telegraph nyomán az MTI.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.