Az osztrák hatóságok szerint a fiúnak nem a Rising Star színpadán kellene slágereket énekelnie, hanem egy laktanyában katonáskodnia. 

Az osztrák állampolgárságú Izsák megkapta a behívóját, és mindössze né­hány ­napja maradt, hogy megoldja a helyzetet, különben börtönbe kerülhet - tudta meg a Bors

Forrás: Facebook

"Valóban kaptam egy értesítőt, őszintén bevallom, nagyon megijedtem. Összetett a történet, de az a lényeg, hogy ha nem jelenek meg, akkor vagy 4000 eurósbüntetést kell fizetnem, vagy előállítanak" - vallotta be az énekes.  "Tavaly év elején már érkezett egy behívó, egy alkalmassági felmérésen voltam is, de aztán nem intéztem tovább az ügyeket, nem vettem elég komolyan, hiba volt. Remélem, hogy sikerül megoldani a helyzetet, és folytathatom a Rising Start, nem kell katonának állnom" - tette hozzá Izsák, aki ügyvédjével igyekszik mindent megtenni, hogy elkerülje a pénzbüntetést és a letartóztatást is.

"A csatorna bízik benne, hogy Izsák Rising Starban való szereplése nem kerül veszélybe, mi teljes mértékben számítunk rá" – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.