Börtön fenyegeti Palmer Izsákot

Forrás: Facebook -
TV2 börtön Rising Star Palmer Izsák énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az osztrák hatóságok szerint a fiúnak nem a Rising Star színpadán kellene slágereket énekelnie, hanem egy laktanyában katonáskodnia. 

Az osztrák állampolgárságú Izsák megkapta a behívóját, és mindössze né­hány ­napja maradt, hogy megoldja a helyzetet, különben börtönbe kerülhet - tudta meg a Bors.

Forrás: Facebook

"Valóban kaptam egy értesítőt, őszintén bevallom, nagyon megijedtem. Összetett a történet, de az a lényeg, hogy ha nem jelenek meg, akkor vagy 4000 eurósbüntetést kell fizetnem, vagy előállítanak" - vallotta be az énekes. "Tavaly év elején már érkezett egy behívó, egy alkalmassági felmérésen voltam is, de aztán nem intéztem tovább az ügyeket, nem vettem elég komolyan, hiba volt. Remélem, hogy sikerül megoldani a helyzetet, és folytathatom a Rising Start, nem kell katonának állnom" - tette hozzá Izsák, aki ügyvédjével igyekszik mindent megtenni, hogy elkerülje a pénzbüntetést és a letartóztatást is.

"A csatorna bízik benne, hogy Izsák Rising Starban való szereplése nem kerül veszélybe, mi teljes mértékben számítunk rá" – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Ádám Krisztián esett ki a Rising Star-ból http://www.life.hu/bulvar/20150104-adam-krisztian-esett-ki-a-rising-star-bol.html2015 első Rising Star-ja izgalmasra sikerült. TV + Bulvár--Az X-Faktor döntőt vagy a Rising Start nézték többen? Kiderült!http://www.life.hu/bulvar/20141222-az-x-faktor-dontot-1-millio-300-ezren-neztek-ezzel-az-rtl-klub-ravert-a-rising-starra.htmlAz RTL Klubon az X-Faktor fináléját 1 millió 300 ezer néző követte végig a képernyők előtt, ezzel rávert a TV2-s Rising Starra.TV + Bulvár--Szén Alexandra, a Rising Star párbajhősehttp://www.life.hu/bulvar/20141222-a-rising-star-vasarnap-esti-adasabol-sarkozi-lili-es-jozsi-esett-ki-miutan-szen-alexandra-legyozte-a.htmlSzén Alexandra Fergie egyik slágerével újra párbajra kényszerült a vasárnap esti Rising Starban. A tehetséges lány győzött, így Sárközi Lili és Józsi számára ért véget a verseny.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.