Újabb jelenet A szürke ötven árnyalatából: Anastasia találkozik Christian Grey szüleivel

Szürke 50 Christian Grey Anastacia Steele A szürke ötven árnyalata Golden Globe-díj Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe-díjátadón újabb jelenetet mutattak be a sikerfilmnek ígérkező A szürke ötven árnyalatából, Jamie Dornan és Dakota Johnson főszereplésével.

Tudj meg mindent az idei Golden Globe-ról!

A nyertesek neveiről ITT írtunk, a 25 felejthetetlen vörös szőnyeges ruhát pedig ITT vettük górcső alá.

Már csak bő egy hónap és végre a mozikba kerül 2015 egyik legjobban várt filmje, A szürke ötven árnyalata. Az idei Golden Globe-on vetítettek le egy újabb részt a produkcióból. Az egyperces jelenetben Anastasia először találkozik Mr. Grey szüleivel, mikor éppen komolyra kezd fordulni köztük a dolog. Természetesen most is Beyoncé énekel az előzetes alatt. Tudjuk, hogy már alig bírsz magaddal a kíváncsiságtól, ezért megmutatjuk a videót is, íme:

Ne feledd, már csak 31-et kell aludni, hogy végre megnézhesd a várva várt filmet!

Megjelent A szürke ötven árnyalatának legújabb szexis dalahttp://www.life.hu/news/20150107-a-szurke-otven-arnyalata-legujabb-dala-ellie-goluding-love-me-like-you-do.htmlA fél világ tűkön ülve várja, hogy végre mozikba kerüljön az egyik legnagyobb példányszámban eladott erotikus regény filmváltozata. Hogy addig is legyen mit hallgatni, mutatjuk Anastasia Steele és Christian Grey történetéhez írt legújabb melódiát.NewsOrigoMegérkezett A szürke ötven árnyalata Mikulása - Análdugót is rejt a zsákjahttp://www.life.hu/news/20141223-a-szurke-otven-arnyalata-ihlette-pajzan-mikulas-megerkezett.htmlÍme, A szürke ötven árnyalata inspirálta pajzán Télapó.NewsOrigoElkészült A szürke ötven árnyalata előzetesének magyar változatahttp://www.life.hu/kult/20141118-elkeszult-a-szurke-otven-arnyalata-elozetesenek-szinkronos-magyar-valtozata.htmlItt az idő, hogy elkezd szoktatni a füled Anastasia Steele és Christian Grey magyar hangjaihoz: elkészült a várva-várt trailer szinkronos változata. A kommentelők kifakadtak a magyar szinkronhangokon. Ismerd meg őket!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.