Golden Globe: 25 ruha, amire még jövőre is emlékezni fogunk

fashion week Keira Knightley Jane Fonda Kate Hudson Kate Beckinsale Golden Globe-díj Jennifer Lopez Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre! Beindult a díjátadószezon: a vasárnap esti Golden Globe-ra ugyanis minden filmcsillag igyekezett a legjobb formáját hozni. Meglepő módon idén ez sokaknak sikerült is: megmutatjuk kedvenc ruhakölteményeinket, és persze azt is, kik hibáztak a legnagyobbat.

Mit visel egy magyar újságíró a Golden Globe-on?

Návai Anikó magyar újságíró, a Szeretettel Hollywoodból tévéműsor és megannyi külföldi sztárinterjú készítője is ott van Los Angelesben. Ha kíváncsi vagy, mit viselt a Golden Globe-on - és kik a díjazottak -, kattints ide!

Kedvenceink tényleg ragyognak

Dakota Johnson

Idén nem egy világsztár voksolt a flitterekre és a ragyogásra. A szürke 50 árnyalatának újdonsült sztárja egy káprázatos Chanel Couture ruhát választott a nagy napra, ami tényleg meseszép volt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Reese Witherspoon

A színésznő abszolút biztonsági játékot játszott ezzel az egyszerűen elegáns Calvin Klein-darabbal. Talán az Oscarra tartogatja a nagy dobást? A ruhát természetesen szerettük, hiszen semmi nem szól ellene...

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Emma Stone

Abban biztosak voltunk, hogy a stílusikon világsztár merész ruhában pózol majd a vörös szőnyegen, és Emma be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. Ő bevállalta a nadrágot, és jól tette: ez a Lanvin-darab volt számunkra az est egyik nagy kedvence.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Julianne Moore

Csak kapkodjuk a fejünket, hogy vajon mikor is lett stílusikon Julianne Moore-ból. Imádtuk ezt a Givenchy Couture-ruhát, az egyetlen kifogásunk csak az, hogy egy laza konty jobban passzolt volna ehhez a csodához.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Diane Krueger

A német színésznőnek ismét sikerült stílusosan érkeznie a vörös szőnyegre, méghozzá Emilia Wicksteadben.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Kate Beckinsale

Ismét nem okozott csalódást, pláne, hogy Elie Saabtól választott estélyi ruhát. Wow!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Kinek az ezüst ruhája volt a legszebb?

Ha a dögös MILF-ek összecsapnak

Jennifer Lopez

Méghozzá Zuhair Muradban! A ruha káprázatosan festett a tökéletes alakú énekesnőn: szexi volt és nagyvilági, épp, amilyet vártunk tőle!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Heidi Klum

A modell pontosan úgy öltözött fel, ahogy egy dögös, szingli 40 feletti nő, aki meg akarja hódítani a világot. A nem kicsit kacér, tűzpiros Atelier Versace ruha megtette a hatását - szerintünk ő volt az est egyik legszexibbje!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ki a dögösebb?

Hófehér istennők

Kate Hudson

Az est másik nagy kedvence az ezüst mellett a hófehér volt: Goldie Hawn lánya pedig jól tudja, hogy ez a szín még fiatalít is. Mesésen festett a Golden Globe vörös szőnyegén, tetőtől talpig Atelier Versace-ben.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

És íme a ruha hátulról... Mi elaléltunk!:-)

Forrás: AFP/Jason Merritt

Emily Blunt

A hófehér és a türkiz nagy kedvencünk, így nem csoda, ha rajongtunk Emily meseszép Michael Kors ruhájáért. Valami ilyesmiben képzeljük el a görös istennőket is!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Kinek a fehér ruhája a csinosabb?

Akik esküvőre készülnek (?)

Salma Hayek

A szexi színésznő leginkább menyasszonynak öltözött a vörös szőnyegen. Ha az esküvőnkre készülnénk, ölni tudnánk ezért a Alexander McQueen-kreációért. Salma a kiegészítőket is túlzásba vitte: a fülbevaló és a virág nagyon sok együtt, mi valamelyiktől gyorsan megszabadultunk volna.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Rosamund Pike

Alig egy hónapja szült a bájos angol színésznő, aki máris remek formában van. A Vera Wang menyasszonyi ruhának tűnő estélyi mégsem lett a kedvencünk, még akkor sem, ha nagyon bájos volt benne a világsztár.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ki választott jobban?

Sztárfeleségek stílusosan

Amal Alamuddin

Akár fogadtunk is volna, hogy George Clooney újdonsült felesége valami nagyon klasszikusban lép a gála vörös szőnyegére, és igazunk is lett. A Dior Couture ruha remkül passzolt a sztárfeleséghez, és idén kevesen is választottak ilyen klasszikus kombinációt.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Camilla Alves

Camillától mostanában megszoktuk a hűha érzést, és ez most elmaradt. Szó se róla, remekül áll neki a púderszín, és maga a Monique Lhuillier-kreáció is csodaszép, de azért reméljük, az Oscar-gálára meglep bennünket a sztárfeleség.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Melyik sztárfeleség a stílusosabb?

Valami színes, valami mintás

Lupita Nyong'o

Az Oscar-díjas színésznő imádja az extra darabokat, mi pedig imádjuk, hogy be is vállalja őket a vörös szőnyegen. Számunkra ez a Giambattista Valli Couture ruha abszolút beváltotta a Lupitához fűzött reményeket!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Sienna Miller

Az angol színésznő egy Miu Miu-darabot választott a díjátadóra. Az érzelmeink abszolút vegyesek a ruhával kapcsolatban - míg a ruha felső része szexi volt, addig deréktól lefelé inkább klasszikus volt a stílus.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Keira Knightley

Az állapotos színésznőről sejtettük, hogy ismét a fodrokra, a tüllre és a mintákra szavaz, és nem is tévedtünk sokat: természetesen a Chaneltől választott, és mivel kismama, így mindent megbocsátunk neki.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Ki a csinosabb?

Vörösben, mindenkor

Jane Fonda

A világsztár 77 éves, és kit izgat, mit visel, ha még mindig ilyen alakja van? A Versace-kreáció egyébként nem volt rossz, de láttuk már sokkal csinosabbnak Jane Fondát.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Helen Mirren

Sokkal jobban szerettük a mindig abszolút stílusos Helen Mirrent Dolce & Gabbanában. Az idén 70 éves világsztár is abszolút bombaformában van, és még a ruhaválasztásban is profi!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ki választott jobban

Akik a sárgát is bevállalták

Jenna Dewan Tatum

Channing Tatum neje egy pasztellsárga Carolina Herrera-kreációban pózolt, és remekül állt neki!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Naomi Watts

Az ausztrál színésznő Gucciban érkezett a Golden Globe-ra, és meg kell hagyni, nagyon csinos volt. A kígyós nyakláncot azonban jobb lett volna hanyagolni, már Naomi előtt oly sokan viseltek ilyet a vörös szőnyegen!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Kinek a sárga ruhája a csinosabb?

Igen vagy nem?

Kate Mara

A Miu Miu ruha csodás, de mi ez az öv, kedves Kate?

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Kerry Washington

Hát, nem nagyon tudjuk hova tenni ezt a Mary Katrantzou-kreációt. Túl fényes, túl sok, túl harsány - inkább maradunk a hófehér kreációknál.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Katie Holmes

Tavaly a MET-gálán a színésznő nagyot bakizott Marchesában, így idén egy letisztultabb darabot választott a tervezőtől. Rossznak nem mondanánk, de ez a szín és a frizura igenis öregíti a 36 éves világsztárt.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Ki választott rosszabbul?

A nagy kérdés

Jennifer Aniston

Meg mertünk volna esküdni arra, hogy feketében érkezik a világsztár, és arra is, hogy ha őtt itt van, Angelina és Brad biztosan nem lesznek. No, de ezen is túl vagyunk... Megvolt a felsliccelés és a flitter, bennünket mégis hidegen hagyott az egyébként stílusos, bár mostanában kissé unalmasan öltözködő színésznő. Az Oscarra valami egészen mással - és remélhetőleg nem feketével - kell előrukkolnia, ha a legstílusosabbak ligájához akar tartozni - legalábbis szerintünk.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Hogy tetszik Jennifer ruhája?

/1501/A_leg201511212329

Vajon meglep bennünket Jennifer Aniston? Megtippeltük, mit viselnek a sztárok a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/trend/20150109-golden-globe-ruhak-megtippeltuk-mit-viselnek-majd-a-jeloltek.htmlHelyi idő szerint vasárnap este rendezik az Oscar előszobájának is nevezett Golden Globe-gálát, ahol szokás szerint tiszteletét teszi majd a sztárok színe-java. Persze kíváncsiak vagyunk a győztesekre, de arra, hogy ki mit visel majd, mégjobban. Azon ábrándoztunk, mi mit adnánk a női jelöltekre. TrendOrigoKöszönjük, Katalin! 3 ruhadarab, ami a hercegnő miatt lett újra slágerhttp://www.life.hu/trend/20150108-katalin-hercegno-miatt-lett-ujra-nepszeru-a-fekete-harisnya-a-nude-cipo-es-a-military-kabat.htmlAhhoz kétség sem férhet, hogy amióta eljegyezte Vilmos herceg, Katalin igazi stílusikon lett. A nők világszerte követik a január 9-én 33 éves anyuka öltözködését, és ha a hercegnő például egy fast fashion márkától választ ruhát, azt szinte percek alatt elkapkodják Anglia-szerte. Jó pár ruhadarab neki köszönheti a "nagy visszatérést" - mutatjuk is a 3 legnépszerűbbet. Trend--A legcsinosabb sztárok az AFI-gálánhttp://www.life.hu/trend/20150110-angelina-jolie-ferfiasan-szexi-volt-az-afi-galan.htmlA vasárnap esti Golden Globe-ra tartogatják a filmcsillagok A RUHÁKAT, ám a pénteki AFI-díjátadón sokkal jobb volt a felhozatal, mint a héten bármikor. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.