A Tha Shudras próbájára látogathatott el Tóth Gabi, ahol rögtön szelfizett is néhányat a maszkos zenészekkel. Vajon mennyire szoros az énekesnő viszonya a zenekar frontemberével? 

Még az X-Faktor alatt elindultak a találgatások, hogy Tóth Gabi és a Tha Shudras énekese egy párt alkot. Az egyik élő adás után a mentor taxiba szállt Trap kapitánnyal, és rögtön elindult a pletykalavina. Gabi akkor nem is tagadta, hogy a lakására mentek, de azt is hozzátette, nem maradtak ott, csak éppen felugrottak. "Nagyon sok táska volt nálam, így ezeket le kellett pakolnom otthon, utána mentünk tovább bulizni" - tette hozzá.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

A fenti fotó tanúsága szerint a zenekar és Gabi a mai napig összejárnak, a munkakapcsolatból, ha szerelem nem is, de barátság lett. "Nem engedtem el a kis szörnyecskèim kezét! A meló megy ezerrel!! Nemsokàra hallhatjátok a munka gyümölcsét. Hihetetlen, mennyit fejlődtek az X Faktor alatt is, élmèny a közös munka! Tha Shudras, nagy jövő vár rátok!!" - posztolta Gabi a minap. 

Az énekes rajongóit egyébként változatlanul megosztja a Tha Shudras. Úgy tűnik, Trap kapitány zöld arcával és a maszkokkal nagyon sokan nem tudtak megbarátkozni. Többen úgy vélik, a zenekar tovább is eljuthatott volna az X-Faktorban, ha vállalják az arcukat. Mi azért így is szerettük őket!