Tóth Gabi lakásra vitte mentoráltját – vajon mit szól ehhez Trap kapitány barátnője?

Tóth Gabi Tha Shudras X-Faktor Trap kapitány Randevú lakás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taxival sietett lakására az énekesnő Trap kapitánnyal, a Tha Shudras frontemberével a szombati X-Faktor után.

Ahogy a Life.hu is megírta, Tóth Gabi gyakran összegabalyodik a mentoráltjaival. A mentort nagyon megviselte, hogy szombat este egyik csapata, a Spoon távozott a műsorból. Valószínűleg ezért is sietett el a helyszínről a Tha Shudras frontemberével, hiszen vigaszra volt szüksége – írja a Blikk.

Forrás: facebook/Tóth Gabi

Az énekesnő a lap kérdésére elismerte, a lakására mentek, de azt is hozzátette, nem maradtak ott, csak éppen felugrottak. „Nagyon sok táska volt nálam, így ezeket le kellett pakolnom otthon, utána mentünk tovább bulizni" – árulta el szűkszavúan Gabi, aki arról nem kívánt beszámolni, az éjszaka további részét hol töltötték.

Vajon mit szól ehhez Trap kapitány, azaz Molnár Tibor barátnője? Az énekes ugyanis egyik szombat este a backstage-ben a Life.hu újságírójának kikotyogta, hogy a pulcsit, amit éppen viselt, barátnőjétől kapta.

Irány haza, Vikcsu! Megvan a VV7 első kiesőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141207-vv-vikcsu-a-valo-vilag-7-elso-kiesoje-a-parbaj-vesztese.htmlKét egészen ellentétes karakter feszült egymásnak a párbajon. A nézők végül Vikcsut találták a villalétre kevésbé méltónak.TV + Bulvár--Tóth Gabi: "Nagyon furcsa dolognak kellene történnie, hogy a saját mentoráltjaim ellen szavazzak"http://www.life.hu/bulvar/20141207-interju-toth-gabi-mentorral-es-a-versenybol-kiesett-spoonnal-az-x-faktor-2014-nyolcadik-elo-show-ja.htmlAz X-Faktor 2014 nyolcadik élő show-jából a mentorok döntése szerint a Spoon együttes esett ki. A srácok nincsenek nagyon letörve, hiszen hatalmas eredmény több ezerből a top 6-ba kerülni egy olyan zenekarnak, amelyik fél éve még az utcán zenélt. Mentoruk, Tóth Gabi nem arról beszélt, miért nem tudna a mentoráltjai ellen szavazni. És ki nyeri meg az X-Faktort? A srácok nem titkolják, kit tartanak a legesélyesebbnek.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoA mentorok döntöttek: a Spoon esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141206-a-spoon-esett-ki-az-x-faktor-2014-nyolcadik-elo-adasabol.htmlAz X-Faktor nyolcadik adásának végén olyanok párbajoztak, akiknek eddig még nem kellett az X-Faktor 2014 történetében.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.