A Jóbarátok sztárjának elege lett, hogy mindenki ugyanazzal a kérdéssel zaklatja. A színész Connan O'Brien show-műsorában mondta el, mit válaszolt a két hercegnek, amikor azok a már unalomig ismételt kérdést szegezték neki.

Ha egyszer találkoznánk Matt LeBlanckal, tuti, hogy mi is ugyanazt kérdeznénk tőle, mint amit anno Vilmos és Harry is kérdezett tőle. Ám Connan O'Brien esti show-műsora után nem biztos, hogy fel mernénk tenni neki a kérdést.

Forrás: AFP

A Jóbarátok Joey-ja az amerikai showman vendégeként árulta el, pontosan mi is történt akkor, amikor egy lovaspóló meccs után először találkozott a brit királyi család két hercegével.

„Mindenáron azt akarták tudni, összeáll-e újra a Jóbarátok" – mesélte LeBlanc. „És mit mondtál nekik?" – kérdezte O'Brien. „Azt, hogy menjenek a p...ába" – nevette el magát a sztár, aki természetesen nem gondolta komolyan a mondottakat, és gyorsan tisztázta is, semmi baja a két herceggel. Harryt például kimondottan szívleli.

Egy alkalommal összefutottunk egy bárban, nagyon szórakoztató volt... Ti, vörös hajú srácok tudtok valamit" – tette hozzá a vörös hajú műsorvezetőnek címezve. A beszélgetés videóját alább nézheted meg: