Lefizették a sztárok a Golden Globe zsűrijét? Megszólalt egy hollywoodi bennfentes

Forrás: AFP -
Katy Perry lefizetés megvesztegetés Super Bowl tisztességtelen Golden Globe-díj pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztárok korrupcióval gyanúsítják a Golden Globe zsűrijét. Közben Katy Perryt azzal vádolják, lefizette a rendezőket, hogy ő léphessen fel a Super Bowlon.

„A Golden Globe mindig is a díjátadók fekete báránya volt, eléggé megkérdőjelezhető a hitelessége" – mondta a The New York Postnak Hollywood egyik vezető személyisége.

Nézd meg az idei Golden Globe-díjazottak listáját IDEkattintva!

2011-ben még az agyonbotoxolt szemöldökök is ráncolódtak, mikor a korábban borzalmasnak titulált Az utazó című film, Angelina Jolie és Johnny Depp főszereplésésével, illetve Christina Aguilera és Cher Burlesqe-je is három Golden Globe-jelölést kapott. De ha ennyire nem szerette a közönség, mégis miért zsebelt be ennyi jelölést mindkét film? Esetleg összefügghet azzal, hogy a zsűritagok teljes luxusellátást kaptak Las Vegas legjobb szállodáiban, és privát előadást Chertől? Sokan az iparágból úgy gondolják, nagyon is így van...

Forrás: AFP

„Az, hogy mennyire udvarolja körbe egy-egy sztár vagy stúdió a bizottság tagjait, befolyásolja, mennyire tetszik nekik a film" – árulta el a HFPA egyik bennfentese, majd hozzátette: "ki ne lenne izgatott, ha Angelina Jolie búgna a telefonjába, vagy Tom Cruise küldene neki karácsonyi üdvözlőlapot... Néha a sztárok még flörtölnek is a zsűritagokkal, így szinte mindenki tudja, hogy nem túl hitelesek a jelölések.”


A Super Bowl-döntőre is begyűrűzött a vesztegetés?

A 2015-ös Super Bowl döntőjének félidejében előadott koncert a világ legnézettebb showjai közé tartozik, a zenekarok versenyeznek érte, hogy felléphessenek. Úgy tűnik, idén Katy Perry-t érte a megtiszteltetés, hogy koncertet adhat februárban az amerikai futball kupa döntőjén. Sokan úgy gondolják, Katy producere fizetett azért, hogy rá essen a választás, azonban az énekesnő egyértelműen az ellenkezőjét állítja.

Hírességek, amikor hívja őket a természet...http://www.life.hu/news/20150115-a-vilag-vezetoi-obama-putyin-angela-merkel-dalai-lama-dolgukat-vegzik.htmlGyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a világ vezetői is ugyanolyan emberek, mint mi. News--Nézd meg, hogyan tapizta le Kate Hudsont Jennifer Aniston a Golden Globe-on!http://www.life.hu/news/20150112-a-2015-os-golden-globe-gala-legviccesebb-gifjei.htmlLáttad már, hogyan hatódott meg a díjátadó alatt Chrissy Teigen? És azt, ahogyan Benedict Cumberbatch belekontárkodott Meryl Streep és Margaret Cho fotójába? Mutatjuk a 2015-ös Arany Glóbusz legjobb gifjeit.News--Angelina Jolie és Jennifer Aniston együtt a Golden Globe-on - 2002-ben ez még nem ment csodaszámbahttp://www.life.hu/news/20150110-angelina-jolie-es-jennifer-aniston-egyutt-a-golden-globe-dijatadon-2002-ben.htmlAmióta Angelina Jolie összejött Brad Pittel, még egyetlen díjátadón sem jelent meg ugyanabban az évben a két A-listás díva. 2015-ben erre volt egy kis esély, de valószínűleg végül nem kerül sor a nagy Angelina-Jennifer összecsapásra. 2002-ben viszont mindketten - azaz mindhárman - ott voltak a gálán...News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.