A hollywoodi sztárok korrupcióval gyanúsítják a Golden Globe zsűrijét. Közben Katy Perryt azzal vádolják, lefizette a rendezőket, hogy ő léphessen fel a Super Bowlon.

„A Golden Globe mindig is a díjátadók fekete báránya volt, eléggé megkérdőjelezhető a hitelessége" – mondta a The New York Postnak Hollywood egyik vezető személyisége.

Nézd meg az idei Golden Globe-díjazottak listáját IDEkattintva!

2011-ben még az agyonbotoxolt szemöldökök is ráncolódtak, mikor a korábban borzalmasnak titulált Az utazó című film, Angelina Jolie és Johnny Depp főszereplésésével, illetve Christina Aguilera és Cher Burlesqe-je is három Golden Globe-jelölést kapott. De ha ennyire nem szerette a közönség, mégis miért zsebelt be ennyi jelölést mindkét film? Esetleg összefügghet azzal, hogy a zsűritagok teljes luxusellátást kaptak Las Vegas legjobb szállodáiban, és privát előadást Chertől? Sokan az iparágból úgy gondolják, nagyon is így van...

Forrás: AFP

„Az, hogy mennyire udvarolja körbe egy-egy sztár vagy stúdió a bizottság tagjait, befolyásolja, mennyire tetszik nekik a film" – árulta el a HFPA egyik bennfentese, majd hozzátette: "ki ne lenne izgatott, ha Angelina Jolie búgna a telefonjába, vagy Tom Cruise küldene neki karácsonyi üdvözlőlapot... Néha a sztárok még flörtölnek is a zsűritagokkal, így szinte mindenki tudja, hogy nem túl hitelesek a jelölések.”


A Super Bowl-döntőre is begyűrűzött a vesztegetés?

A 2015-ös Super Bowl döntőjének félidejében előadott koncert a világ legnézettebb showjai közé tartozik, a zenekarok versenyeznek érte, hogy felléphessenek. Úgy tűnik, idén Katy Perry-t érte a megtiszteltetés, hogy koncertet adhat februárban az amerikai futball kupa döntőjén. Sokan úgy gondolják, Katy producere fizetett azért, hogy rá essen a választás, azonban az énekesnő egyértelműen az ellenkezőjét állítja.