Különleges esküvőre készül Antal Timi

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
helyszín esküvő X-Faktor határ Antal Timea RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Timinek és kedvesének hatalmas fejtörést okoz az esküvői helyszín kiválasztása, ezért előfordulhat, hogy félúton tartják majd a lagzit. 

Ahogy a Life.hu is megírta, az X-Faktor énekesnőjének tavaly nyáron kérte meg kedvese a kezét. Antal Timi és párja nem tudtak megegyezni, ki kedvezzen a családjának, ezért lehet, hogy a határon tartják majd világra szóló lagzijukat – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Egyelőre még nem sikerült megegyeznünk abban, hol tartsuk a lagzit. Én szeretném, ha Erdélyben lenne, Sanyi pedig azt, ha Magyarországon, úgyhogy lehet, hogy valahol félúton csapunk majd egy nagy bulit" – mesélte nevetve Timi az FLP TV riporterének.

Nagyot fordult a világ Tatár Csillávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150119-tatar-csilla-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-szombaton-megujult-kulsovel-lep-szinpadra.htmlAz MTVA új üdvöskéje őszintén vallott új éltéről, amelyben teljesen más időszámítás köszöntött rá, ezt pedig megújult külsővel is szeretné jelezni Tatár Csilla.TV + Bulvár--Nem folytatja Bereczki Zoltán és Pokorny Lia a Játékkészítőthttp://www.life.hu/bulvar/20150119-bereczki-zoltan-szinesz-es-pokorny-lia-szineszno-nem-vennenek-reszt-a-jatekkeszito-cimu-darab.htmlSztárszereplők távoznak a múlt év színházi szenzációjának beharangozott darabból, a Játékkészítőből. Bereczki Zoltán és Pokorny Lia sem vállalná a folytatást.TV + Bulvár--Csókok éjszakája a Rising Starban - szenvedélyes férfiak és nők egymással, mindenki mindenkivelhttp://www.life.hu/bulvar/20150118-csokok-ejszakaja-a-rising-starban.htmlMindenki megcsókolt mindenkit a vasárnap esti Rising Starban.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.