Baronits Gábor: „Nekem most itt elfogyott a levegő" - Így indokolja távozását a Jóban Rosszbanból

Forrás: Origo -
Jóban Rosszban távozás indoklás kilépés Baronits Gábor Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baronits Gábor öt év után távozik a TV2 Jóban Rosszban című sorozatából. A színész a közösségi oldalán magyarázta meg döntését és búcsúzott kollégáitól.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, újabb szereplő lép ki a Jóban Rosszbanból Baronits Gábor személyében. A fiatal színész Instagram-oldalán hosszasan indokolta távozásának okát.

Forrás: Origo

„(...) Meghoztam egy nehéz, de annál érthetőbb döntést. Nehéz volt, hiszen a második családomtól kell búcsúznom. Rengeteget köszönhetek a sorozatnak, hiszen akkor szavaztak nekem bizalmat, amikor még 'tojáshéj volt a fenekemen'. A legfájdalmasabb talán a sorozatbeli családom 'elvesztése' lesz. Fábián Anita, Dózsa Zoltán, Gesztesi Károly... Köszönök mindent! Nagyon sokat tanulhattam tőletek! Hálával tartozom az elmúlt évekért a TV2-nek, a jelenlegi csapatnak és különös tekintettel két embernek. Annak a producernek, aki anno meglátta bennem a lehetőséget, Nagy Tamás-Grandénak, és annak, aki mindvégig ott volt, és a mai napig is számítani lehet rá, Felhős Györgynek. (...)"

Baronits bejegyzése szerint a kollégák és a stáb megpróbálta őt marasztalni, de hiába.

„(...) nekem most itt elfogyott a levegő. Engem arra tanítottak, hogy mindig fejlődni kell, és mindenből a maximumot kell kihozni. Magunkból is. Csak a tökéletes elfogadható. Én természetemből adódóan is egy olyan ember vagyok, akinek sosem elég, ami van, mindig többet és többet szeretnék elérni. Úgy érzem, a JR-ben számomra már nincs fejlődési lehetőség, nincs továbblépés. Persze maradhatnék, amíg csak létezik a sorozat, de úgy, hogy már nem ez minden gondolatom, és már nem várok izgatottan minden forgatási napot, nem érdemes. Csak átverném magam. Nem szeretnék elkényelmesedni. 25 éves vagyok. Nem dőlhetek hátra, nekem előre kell mennem. Mikor, ha nem most? Békében, méltósággal, szeretetben távozom. Még jó ideig láthatjátok Halász Kristófot, azután pedig új helyen, új szerepben, szerepekben találkozunk! Köszönöm ezt az 5 évet!"

Aleska Diamond sebesült hátat villantott az Instagramjánhttp://www.life.hu/bulvar/20150204-aleska-diamond-korabbi-pornoszineszno-sebesult-hatat-villantott-az-instagramjan.htmlA volt pornósztár így kommentálta sokkoló fotóját: "Hát EZ Nem múlt el ... Élőben Még rémisztőbb ... De megérte Sebaj, Az Új trükkért :)))"TV + Bulvár--ValóVilág7 - Fanni leköpte Dennist - Ez a szerelem?! http://www.life.hu/bulvar/20150203-a-valovilag7-jatekosa-vv-fanni-lekopte-vv-dennist.htmlAz eddigi részegségeiket a köbre emelték a villalányok. Estek, keltek, csorgó nyállal óbégattak, csicskáztak és káromkodtak egy szál bikiniben, majd üvöltve zokogásba fordult a hangulat.TV + BulvárZsűriháború a Rising Starban – KERO nekiment Mező Misinekhttp://www.life.hu/bulvar/20150203-zsurihaboru-a-tv2-rising-star-cimu-musoraban-kero-kerenyi-miklos-gabor-rendezo-nekiment-mezo-misinek.htmlAz élő műsor reklámszünetében történt a kínos eset, amikor KERO szó szerint lerohanta Mező Misit.TV + Bulvár--Ki ez a porcelánbaba szépségű kislány? Kulcsár Edina megmutatta gyerekkori fotóithttp://www.life.hu/bulvar/20150203-kulcsar-edina-2014-magyarorszag-cim-gyoztese-porcelanbaba-szepsegu-kislany-volt.htmlA Miss World Hungary győztese a FEM3 Caféban megmutatta cuki gyermekkori fotóit. Már akkor is tündöklő szépség volt.TV + Bulvár--Varga Viktor: „Buddha reinkarnációja vagyok!"http://www.life.hu/bulvar/20150203-varga-viktor-enekes-thaifoldon-nyaral-es-rajott-o-buddha-reinkarnacioja.htmlAz extrém énekes thaiföldi barangolása közben rábukkant egy Buddha szoborra, ami úgy hasonlít rá, mintha ő maga lenne. Ezt a turisták is észrevették és mindenki Varga Viktort fotózta.TV + Bulvár--Vámos Erika thaiföldi nyaralása csúfos véget érthttp://www.life.hu/bulvar/20150203-vamos-erikat-thaifoldi-nyaralasa-csufos-veget-ert-elloptak-a-bankkartyajat-a-repuloteren.htmlA vagány műsorvezető hátizsákkal barangolta végig a távol-keleti országokat. Hazafelé azonban kirabolták a reptéren.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.