Baronits Gábor öt év után távozik a TV2 Jóban Rosszban című sorozatából. A színész a közösségi oldalán magyarázta meg döntését és búcsúzott kollégáitól.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, újabb szereplő lép ki a Jóban Rosszbanból Baronits Gábor személyében. A fiatal színész Instagram-oldalán hosszasan indokolta távozásának okát. 

Forrás: Origo

„(...) Meghoztam egy nehéz, de annál érthetőbb döntést. Nehéz volt, hiszen a második családomtól kell búcsúznom. Rengeteget köszönhetek a sorozatnak, hiszen akkor szavaztak nekem bizalmat, amikor még 'tojáshéj volt a fenekemen'. A legfájdalmasabb talán a sorozatbeli családom 'elvesztése' lesz. Fábián Anita, Dózsa Zoltán, Gesztesi Károly... Köszönök mindent! Nagyon sokat tanulhattam tőletek! Hálával tartozom az elmúlt évekért a TV2-nek, a jelenlegi csapatnak és különös tekintettel két embernek. Annak a producernek, aki anno meglátta bennem a lehetőséget, Nagy Tamás-Grandénak, és annak, aki mindvégig ott volt, és a mai napig is számítani lehet rá, Felhős Györgynek. (...)"

Baronits bejegyzése szerint a kollégák és a stáb megpróbálta őt marasztalni, de hiába.

„(...) nekem most itt elfogyott a levegő. Engem arra tanítottak, hogy mindig fejlődni kell, és mindenből a maximumot kell kihozni. Magunkból is. Csak a tökéletes elfogadható. Én természetemből adódóan is egy olyan ember vagyok, akinek sosem elég, ami van, mindig többet és többet szeretnék elérni. Úgy érzem, a JR-ben számomra már nincs fejlődési lehetőség, nincs továbblépés. Persze maradhatnék, amíg csak létezik a sorozat, de úgy, hogy már nem ez minden gondolatom, és már nem várok izgatottan minden forgatási napot, nem érdemes. Csak átverném magam. Nem szeretnék elkényelmesedni. 25 éves vagyok. Nem dőlhetek hátra, nekem előre kell mennem. Mikor, ha nem most? Békében, méltósággal, szeretetben távozom. Még jó ideig láthatjátok Halász Kristófot, azután pedig új helyen, új szerepben, szerepekben találkozunk! Köszönöm ezt az 5 évet!"