Élő adásban hívták fel Balázsék egy online oldal üzemeltetőjét, aki engedély nélkül árult Morning Show-s csecsebecséket.

Vadon Jani bukkant az interneten arra a webáruházra, amely engedély nélkül a Morning Show logójával ellátott relikviákat árult. Balázs élő adásban vonta felelősségre az oldal üzemeltetőjét – írja a Bors. 

Fotó: Hajdú D. András - Origo

„A Morning Show védett márka. Ebből nektek nagy balhétok lesz, mert erre ugrom! Ez a mi munkánk, ezt a márkát mi építettük fel, és ha ezzel valaki kereskedni akar, vagy kereskedelmi célra használja fel, az megütheti a bokáját. Ti nemcsak szállítjátok ezeket a pólókat, ti követitek el a jogsértést!" – magyarázta az oldal üzemeltetőjének Balázs, aki aggódott, hogy a hallgatókat átvágják a silány minőségű termékekkel.

A kereskedő először azt mondta, a rendelést egy nap alatt legyártják, de később már azzal védekezett, hogy a webshop csak felületet ad a gyártóknak. Horváth László tulajdonos elmondta, nem volt haszna a csecsebecsékből:

„Nem látok ebben gondot. A honlapunkra bárki saját felelősségre feltölthet termékeket és grafikákat. Ha kifogás érkezik hozzám, törlöm a termékeket, és tájékoztatom a feltöltőt. Egyébként a Morning Show-s termékek már három éve vannak az oldalon, idáig senki nem vette észre. Sőt el sem adtunk belőlük" – állította az üzemeltető, aki bár korábban azt mondta, nem jogsértő, amit tesznek, a műsor után mégis törölte a Morning Show relikviáit az oldalról.