Madonna feneket villantott a Grammy vörös szőnyegén

Forrás: AFP -
Grammy 2015 fenék Madonna villantás Grammy-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá, micsoda villantás! Madonna megmutatta fenekét a vörös szőnyegen.

Az 56 éves popdíva nem csak a színpadi produkciójához válaszott szexi bodyt, a rendezvényre is neccharisnyában, dominacsizmában és fűzőben érkezett. Ha ez még mind nem lett volna elég, hogy kiverje a biztosítékot, még igen jó kondiban lévő hátsóját is megvillantotta. Pontosan így:

Forrás: AFP

Mit szólsz Madonna villantásához?

A ruha eleje pedig ilyen volt - ha ez még érdekel valakit.

Forrás: AFP
/1502/Ruhak201526143055Rihanna habcsóknak, Lady Gaga sellőnek öltözött - Ki volt a legszebb a 2015-ös Grammy-gálán?http://www.life.hu/trend/20150209-sztarok-es-ruhaik-a-2015-os-grammy-gala-voros-szonyegen.htmlMár napokkal ezelőtt találgattunk, vajon villant-e idén Rihanna, botrányos szerelésben érkezik-e Lady Gaga, és hogy vajon ki lesz a legjobban öltözött sztár. Most megmutatjuk a 2015-ös Grammy-díjátadó legszebbjeit - is.Trend--Taylor Swift még csak nem is keresztezheti Katy Perry útját a Grammy-gálánhttp://www.life.hu/bulvar/20150208-grammy-gala-2015-taylor-swift-es-katy-perry-nem-talalkozhatnak.htmlNem egyszerű a Grammy-gála szervezőinek élete. Minden másodpercet pontosan meg kell tervezniük ahhoz, hogy bizonyos világsztárok még véletlenül se találkozzanak egymással.TV + BulvárAFPMiley, van rajtad bugyi? Öt zavarba ejtő ruha a Grammy-gála előestéjérőlhttp://www.life.hu/trend/20150208-sztarok-ruhai-a-pre-grammy-2015-esemenyen.htmlNehogy azt hidd, hogy év legnagyobb zenei díjátadója mindössze egy napos. A Grammy előtt tartják a Pre-Grammy partit, amelyen szintén hemzsegnek a zenei élet sztárjai. A vörös szőnyegről nem maradhatsz le - megmutatjuk az este leginkább zavarba ejtő nagyságait.Trend--Rémület a Grammy-gálán - sokkoló szettek az utóbbi 20 évbőlhttp://www.life.hu/trend/20150205-grammy-gala-legremesebb-ruhai-az-utobbi-evekbol-rihanna-beyonce.htmlVasárnap éjszaka Grammy-gála, ahol idén is számítunk rémes szettekre, villantásokra, botrányos ruhaválasztásokra. Nosztalgiázz velünk kicsit - mutatunk néhány sokkoló darabot a díjátadó utóbbi 20 évéből!Trend--Mesés sminkek, imádnivaló szettek - Larion Oscar legnagyobb Grammy-kedvenceihttp://www.life.hu/trend/20150205-grammy-gala-legszebb-sminkek-larion-oscar.htmlHiába választ az ember lánya varázslatosan szép, vagy eszméletlenül szexi ruhát, egy rosszul elkészített sminkkel azonnal tönkreteheti az összhatást. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyek voltak a kedvenc szettjei és sminkjei a Grammy-gála elmúlt 20 évéből.TrendOrigoKivillanó combok, átütő mellbimbók - Rihanna legvadabb Grammy-ruháihttp://www.life.hu/trend/20150206-rihanna-grammy-dijatadokon-viselt-legvadabb-ruhai.htmlRihannát talán első klipjében láttuk utoljára visszafogott szettben. De nem is baj, hiszen így is szeretjük az extrém énekesnőt. Összeszedtük Rihanna legvadabb ruháit, amiket a korábbi Grammy-díj-átadókon viselt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.