Tragédia! Lezuhant és meghalt egy ember a budai bevásárlóközpontban

Forrás: Thinkstock -
halál öngyilkos Buda ugrás öngyilkosság tragédia bevásárlóközpont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy ember a II. kerületi bevásárlóközpontban hétfő délelőtt. Úgy tudni, lezuhant a 3. emeletről.

Az áldozat a Mammut bevásárlóközpont harmadik emeletéről zuhant le hétfő délelőtt és azonnal életét vesztette - tudta meg az Origo. A portálnak egy ott dolgozó azt mondta, hogy a tragédia a Mammut 2-ben történt. Nem sokkal 11 óra előtt a rendőrök már a helyszínen voltak és senkit sem engedtek be az épületbe.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrség közigazgatási eljárást indított az ügyben, ami azt jelenti, hogy nem merült fel idegenkezűség.

Csodás látvány! Salgótarján közeléből fotózták le az Orion-ködöthttp://www.life.hu/news/20150208-orion-kod-fotoja-salgotarjan-kozelebol.htmlHa valami gyönyörű, azt szeretjük megmutatni. Szombat éjjel Salgótarján közeléből fotózták le az Orion-ködfelhőt.News--Így néz ki, amikor Spanyolországban kemény a télhttp://www.life.hu/news/20150208-jegtakaro-egy-lampaoszlopon-spanyolorszagban-navacerradaban.html--Ez komoly? Megtaláltuk az egyik legfurcsább szállást, amit kibérelhetszhttp://www.life.hu/news/20150205-jegkunyho-berelheto-tiz-dollarert-ejszakankent-az-airbnb-oldalon.htmlHa elég kalandvágyónak érzed magad, és a hideget is jól bírod, neked találták ki az iglut. Egy amerikai srác jégkunyhóját bérelheti ki bárki az Airbnb oldalon. Reméljük, takarót adnak hozzá.NewsThinkstockWow! Égés nélkül léphetünk a Napbahttp://www.life.hu/news/20150207-nasas-solar-dynamics-observatory-installacio-amellyel-eges-nelkul-lephetunk-a-napba.htmlIlyen közel még sosem voltunk a Naphoz. Most azonban a NASA egy olyan csodálatos installációt készített, mellyel anélkül léphetünk az égitestre, hogy megégetnénk magunkat. Álomszép.NewsOrigoNapi cuki: Megszületett Overdose első kiscsikójahttp://www.life.hu/news/20150206-overdose-elso-csikoja-2015-februar-6-an-szuletett-meg.htmlPéntek virradóra látott napvilágot az egyik legsikeresebb magyar versenyló kisfia, Overdose.NewsOrigoHajvágást és egy kis reményt kaptak hajléktalanok - Megható videóhttp://www.life.hu/news/20150206-hajlektalanok-hajat-es-szakallat-levagjak-megvaltozik-az-arcuk.htmlTyler Bridges kezdeményezte, hogy bemutassák a világnak, mennyire megváltozik a hajléktalanok arca egy hajvágás és borotválás után. Erről pedig megható videó készült.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.