Carrie Bradshaw festőművész szerelme szexin ropja

szexi balettművész tánc balett Mihail Barisnyikov sex and the city Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihail Barisnyikov balettművész a Szex és New York utolsó évadában tűnt fel és Carrie idős pasiját alakította. Most pedig azt is megmutatta, 67 évesen milyen jól tolja a Szomorú vasárnap remixére.

Az orosz balettművész a sorozatban a moszkvai festőművészt, Alekszander Petrovszkit alakította, aki Carrie-t szerelmével egészen Párizsig repítette. A balettművész most a Szomorú vasárnap remixére készített kortárs-művészi divatanyag reklámfilmjében mutatta meg, hogy a klasszikus táncot hogyan lehet ötvözni a pörgős, modern tánccal. Hiába, a pasi 67 évesen is ugyanolyan elbűvölő, mint amikor évekkel ezelőtt kedvenc sorozatunkban kápráztatta el Carrie-t (és persze minket).

A Szomorú vasárnap amerikai átiratának (Gloomy Sunday) remixelt változatát a táncosok remekül feldobták - a divatanyagról nem is beszélve.

Carrie, a divatdiktátor

A Life.hu cikkéből megtudhatod, milyen szettben érkezett meg Carrie Párizsba az orosz lovagjához. A divatdiktátor újságírónő mindig az élen járt az extravagáns szettekkel.

Tóth Vera kiborult - Etikátlannak tartja A Dal zsűritagjának kritikájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-toth-vera-kiborult-etikatlannak-tartja-a-zsuritag-kritikajat-a-dalban.htmlCsalódást okozott a zsűri A Dal szombati középdöntőjében Tóth Verának. Az ítészek szavazatai alapján Csemer Boglárka - Boggie, Mujahid Zoltán és Szabó Ádám, a nézők szavazata alapján pedig a Spoon jutott továbbTV + Bulvár--Kommentekben támadták a Rising Star győzteséthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-varhegyi-lucas-palmira-a-tv2-rising-star-gyozteset-betamadtak-a-kommentelok.htmlMáris támadások kereszttüzébe került Várhegyi Lucas Palmira, aki a TV2 Rising Star tehetségkutatójában épphogy legyőzte Czibi Norbit.TV + BulvárOrigoPeter Srámek a harmadik helyen végzett a Rising Starbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-peter-sramek-a-harmadik-helyen-vegzett-a-rising-starban.htmlFehérvári Gábor Alfréd után most Peter Srámek is elbúcsúzott a Rising Startól. Persze, azért egy harmadik hely nem olyan rossz, ugye? Már csak Várhegyi Lucas Palmira és Czibi Norbert küzdenek a győzelemért.TV + BulvárOrigoBulvárRAP Hegyi Rolival: "Kiszel Tünde a tortába harapna"http://www.life.hu/bulvar/20150215-bulvarrap-hegyi-rolival-dobo-katarol-kiszel-tunderol-alekoszrol-rihannarol-palvin-barbirol.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. TV + Bulvár--Egy óra százezer Berkinél - Nem osztogat ingyen tanácsokathttp://www.life.hu/bulvar/20150215-berki-krisztian-szazezer-forintot-ker-egy-orara.htmlBerki Krisztián nem csinál titkot abból, hogy hatszámjegyű összeget kér azért, hogy bárkivel is találkozzon, beszélgessen egy órát. TV + Bulvár--Szabó Zsófi: "Valentin-nap a BARÁTOMMAL"http://www.life.hu/bulvar/20150214-szabo-zsofi-barontis-gaborral-es-ungar-anikoval-valentin-napozott.htmlBaronits Gáborral és Ungár Anikóval vett részt egy zeneakadémiai koncerten Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője provokatív fotót posztolt. Nem, nem ÚGY provokatívat. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.