A legfrissebb hírek szerint már márciusban újra látható Fábry Sándor műsora a magyar televízión.

Régebben ugyan felmerült, hogy nem folytatja tovább Fábry Sándor az MTVA-n, most azonban rendeződött a humorista helyzete és csütörtökön szinte mindenben megegyeztek a köztévések Fábry Sándorral. Állítólag már csak az aláírás hiányzik. A megállapodás értelmében Fábry Sándor saját cége gyárthatja tovább a műsorát. – írja a Bors

Fotó: RTL Klub

„Csütörtökön kellett bemennie Fábrynak a köztévébe, hogy a műsor szerződésének legapróbb részleteiről is megállapodjanak, és pontot tegyenek az ügy végére" – tudta meg a lap, a showman röviden reagált a hírre.

„Megállapodtunk, de biztosat azonban csak akkor mondanék, és a műsorral kapcsolatos esetleges változásokról, újításokról is csak akkor beszélnék, ha már alá is írtuk a szerződést" – magyarázta, arra utalva, hogy még csak a szerződés tartalmáról jutottak egyezségre.

Az MTVA sajtóosztálya a lapnak megerősítette a hírt: „Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Fábry című műsor 2015. március 19-én újra a közmédia képernyőjére kerül. Az epizódok a tavaszi struktúrában csütörtökönként, kétheti rendszerességgel fognak megjelenni. A díszlet kisebb ráncfelvarráson esett át. Az MTVA és a Trisó Produkciós Kft. közötti szerződésre vonatkozó kérdéseit közérdekű adatigénylésként kezeljük. Válaszainkat a hatályos jogszabályoknak megfelelően megküldjük" – közölték írásban. 

Milliárdos bevétel ütheti Fábry markát
Ahogy a Life.hu régebben megírta , adásonként 15-18 millió forintot, azaz a kétéves szerződése alatt minimum 600 millió forint közpénzt fizet az MTVA Fábry Sándornak, hogy saját új műsort készítsen a magyar televízióban. A showman a saját műsora producere is egyben.