A Hal a tortánban szerepel ezen a héten Demcsák Zsuzsa, a vacsoraasztalnál pedig időnként magánéleti gondjai is szóba kerülnek. Zsuzsa volt férje nem is hagyta szó nélkül a történteket. 

"Ezt a műsort is arra használja fel, hogy a vélt sérelmeinek hangot adjon, a mártír szerepét erősítse" -mondta a Borsnak Kiss József.

Forrás: TV2

"Felhasználja ellenem a gyerekeinket: nem adja oda őket azokon a hétvégéken, amikor én lennék a soros. Azt állítja, csak a gyerekeimmel tudok neki ártani. De mivel? Valójában ő árt nekem azzal, hogy ellenem neveli és eltiltja őket tőlem. A legutóbb is érdekes módon, az átadás előtt tíz perccel jött az SMS, hogy hasmenésük van. A gyermekeim azonban utólag elmondják az igazságot, hogy mit kért tőlük az anyjuk. Az ominózus hétvégén már hívni sem tudtam a gyerekeimet, letiltotta a számom. Majd azt kommunikálta: nem mentem a gyerekeimért, nem foglalkoztam velük. Miközben ő ezen a hétvégén a Story-gálán tündökölt. Hároméves korukig szinte egyedül én láttam el őket, míg az anyjuk dolgozott, meg élte az életét. Azt a helyzetet is tudom kezelni, ha betegek, de így a gyámhivatalba járhatok panaszt tenni, hogy ismét nem kaptam meg a gyerekeinket" - folytatta. 

Demcsák Zsuzsa szintén a napilapban reagált volt férje szavaira: "Könyörgök, ne bántsák a gyerekeimet! Ezt nem így kellene… Ők kiskorúak, nem így kéne megvívni a harcokat!" – mondta sírástól elcsukló hangon. "A volt férjem az elmúlt két és fél évben alig látta a gyerekeit, mert nem jött értük, tartásdíjat sem fizet. A gyerekek sem akarnak menni hozzá, pedig azt szeretném, ha rendes viszony alakulna ki közöttük. Ez nem a gyerekeim harca, ez a volt férjem bosszúállása!"– tette hozzá Demcsák.