Íme, az elképesztő lista: kiderült, mennyibe kerül a Rising Star döntőseinek koncertje

nyertes Czibi Norbert Várhegyi Lucas Palmira Peter Sramek Singh Viki Honor koncert Rising Star ár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig ért véget a TV2 tehetségkutató versenye, máris a piacra kerültek a versenyzők. Hatalmas árkülönbségekkel rendelhetők az új kedvencek.

Céges rendezvényre, falunapra, koncertekre, élőben és félplayback előadással máris rendelhetők a Rising Star sztárjai. Nem kizárólag a döntőbe jutott énekesek, a korábban kiesett előadók is bekerültek a TV2 műsorszervezéssel foglalkozó partnerének listájára. A huszonéves srácok többsége szakmai múlttal nem rendelkezik, félórás gázsijuk mégis megegyezik a minimálbérrel, vagy akár annak a duplájával. Ehhez még hozzájön az egységes útiköltségük, ami 100 Ft/km és minimum 10 000 forint.

Mennyit ér Várhegyi Lucas Palmira, a nyertes? A legtöbbet! Az idén érettségiző lány 195 000 forintba kerül fél órára, csak legyen ideje a tanulás mellett koncertezni is!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A döntőben harmadik helyen végzett a nosztalgiára építő Peter Srámek. Tőle leginkább romantikus, érzelmes vagy lírai dalokat hallhattunk, és valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha úgy gondoljuk, hogy hasonló repertoárral szeretne haknizni.

Forrás: Facebook/TV2

Srámek csupán egy hajszálnyival kapott több szavazatot a nézőktől, mint a második helyezettként végzett Czibi Norbert. Tarifájuk között sem túl nagy a különbség, a 30 perces félplaybacket a szlovák fiú 165 000 forintért nyomja, a Rising Star 2. helyezettjeként végzett Norbi pedig 180 000-ért.

Forrás: TV2

Fehérvári Gábor Alfréd, a verseny 4. helyezettje 145 000 forintba kerül. Ugyanennyit ér a döntőbe már be nem jutott Shing Viki is, aki viszont színpadi múlttal rendelkezik, Király Viktor mögött vokálozott.

Fotó: Tv2

Palmer Izsák, a Rising Star 9. helyezését megszerző versenyzője már korábban alapított egy zenekart, amivel Győr környékén szórakoztatta a közönséget. Az indie rock, a ska-punk, az anti-folk és a grunge-blues dallamok állnak közel a szívéhez, és hallgatóinak csak annyit ígér, hogy ha őt választják, nem fognak unatkozni. Izsákért kérnek a legkevesebbet, ő 30 perces félplaybacket 100 000 forintért ad.

Forrás:TV2 Sajtószoba

Rising Star: Palmer Izsák nem akar dalt kérni közismert dalszerző bátyjátólhttp://www.life.hu/bulvar/20150109-betegen-lep-szinpadra-palmer-izsak-akinek-batyja-johnny-k-palmer-ismert-zenezsrezo.htmlPalmer Izsákot szinte minden családtagjával összekeverik, ráadásul bátyja, Johnny K. Palmer már komoly sikereket tudhat magának a magyar zeneiparban.TV + Bulvár--Börtön fenyegeti Palmer Izsákothttp://www.life.hu/bulvar/20150110-a-tv2-rising-starjanak-szereploje-palmer-izsak-bortonbe-kerulhet.htmlAz osztrák hatóságok szerint a fiúnak nem a Rising Star színpadán kellene slágereket énekelnie, hanem egy laktanyában katonáskodnia. TV + BulvárOrigoMegvannak a Rising Star döntősei - Singh Viki mosolyogva esett ki a versenybőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150208-a-tv2-rising-star-tehetsegkutato-legjobb-negy-versenyzoje.htmlKét versenyző is kiesett a Rising Star elődöntőjéből vasárnap este.TV + Bulvár--Megmenekült a kombinált házasságtól a Rising Star versenyzője, Singh Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20141213-singh-viki-indiai-gyokerekkel-rendelkezik-megmenekult-a-kombinalt-hazassagtol.htmlA Rising Star énekesnője, Singh Viki indiai gyökerekkel rendelkezik, édesapja Indiából költözött Magyarországra. Vikit arról kérdeztük, hogyan befolyásolta az indiai kultúra.TV + Bulvár--Rising Star: Peter Srámek barátnője nagyon féltékeny sikert sikerre halmozó szerelmérehttp://www.life.hu/bulvar/20150109-peter-sramek-baratnoje-nagyon-feltekeny-a-rising-star-enekesere.htmlPeter Srámeknek kilenc hónapja van barátnője, de a lány nem jön el a Rising Star élő adásaira. Vajon megváltoztatja-e a fiú sikere a pár életét?TV + Bulvár--Hoppá! Vad buliban csókolózott Várhegyi Lucas Palmirahttp://www.life.hu/bulvar/20150218-varhegyi-lucas-palmirat-a-tv2-rising-star-gyozteset-lefotoztak-amint-egy-fiuval-csokolozott.htmlA Rising Star győzteséről, Várhegyi Lucas Palmiráról kompromittáló fotó készült, ahogy egy fiú karjaiba veti magát és vadul csókolózik.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.