Alig ért véget a TV2 tehetségkutató versenye, máris a piacra kerültek a versenyzők. Hatalmas árkülönbségekkel rendelhetők az új kedvencek.

Céges rendezvényre, falunapra, koncertekre, élőben és félplayback előadással máris rendelhetők a Rising Star sztárjai. Nem kizárólag a döntőbe jutott énekesek, a korábban kiesett előadók is bekerültek a TV2 műsorszervezéssel foglalkozó partnerének listájára. A huszonéves srácok többsége szakmai múlttal nem rendelkezik, félórás gázsijuk mégis megegyezik a minimálbérrel, vagy akár annak a duplájával. Ehhez még hozzájön az egységes útiköltségük, ami 100 Ft/km és minimum 10 000 forint.

Mennyit ér Várhegyi Lucas Palmira, a nyertes? A legtöbbet! Az idén érettségiző lány 195 000 forintba kerül fél órára, csak legyen ideje a tanulás mellett koncertezni is!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A döntőben harmadik helyen végzett a nosztalgiára építő Peter Srámek. Tőle leginkább romantikus, érzelmes vagy lírai dalokat hallhattunk, és valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha úgy gondoljuk, hogy hasonló repertoárral szeretne haknizni.

Forrás: Facebook/TV2

Srámek csupán egy hajszálnyival kapott több szavazatot a nézőktől, mint a második helyezettként végzett Czibi Norbert. Tarifájuk között sem túl nagy a különbség, a 30 perces félplaybacket a szlovák fiú 165 000 forintért nyomja, a Rising Star 2. helyezettjeként végzett Norbi pedig 180 000-ért.

Forrás: TV2

Fehérvári Gábor Alfréd, a verseny 4. helyezettje 145 000 forintba kerül. Ugyanennyit ér a döntőbe már be nem jutott Shing Viki is, aki viszont színpadi múlttal rendelkezik, Király Viktor mögött vokálozott.

Fotó: Tv2

Palmer Izsák, a Rising Star 9. helyezését megszerző versenyzője már korábban alapított egy zenekart, amivel Győr környékén szórakoztatta a közönséget. Az indie rock, a ska-punk, az anti-folk és a grunge-blues dallamok állnak közel a szívéhez, és hallgatóinak csak annyit ígér, hogy ha őt választják, nem fognak unatkozni. Izsákért kérnek a legkevesebbet, ő 30 perces félplaybacket 100 000 forintért ad.

Forrás:TV2 Sajtószoba