VV Fanni összeomlott - Mi lesz a párbajon?

Forrás: Fotó: Sajtóklub/RTLII/ -
VV Robin Való Világ 7 VV Laci VV Dennis VV Dóri VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Fanni folyamatosan hangoztatta, hogy biztosan ő mérkőzik meg legközelebb Lacival (és így is lesz), azon azért ledöbbent, hogy csak Dennis állt mellé. 

A villa boglyas hajúja bár számított a kék kendőre, arra nem gondolt, hogy csupán egyetlen ember áll majd ki mellette. Ahogy fogalmazott, a hamis emberek ugyan nem hiányoztak neki, de azon nehezen tudta túltenni magát, hogy hátba támadták. Fanni a hálóban sírva borult Dennis nyakába, nem tudta megemészteni, hogy Dóri így hátba támadta őt. Ebben Dennis csak megerősíteni tudta, soha életében nem látott még olyan kétszínű embert, mint Dóri. „Lehet, hogy Laci mögött két ember áll, de ők mindketten hamisak” - vigasztalta dugópajtiját (az első villaszexért KATT IDE!). Laci bár tudta, hogy nem a szívjóságnak köszönheti, hogy ő rendelkezik több támogatóval, azért mégis örült neki.

Forrás: Fotó: Sajtóklub/RTLII/



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.