Szinte biztos hogy nem egészen így képzelte a csak neki szóló figyelmet Bruce Willis és Demi Moore lánya, Scouth, aki egy háromnapos maratoni rendezvényen hónaljpamacsával vívta ki a nagyérdemű érdeklődését.

Jó, ez nem egészen van így, hiszen a rendezvény a világhírű színészpár gyermekének saját kiállítása. Fantasztikus - az intimitásról, a szexualitásról és a női test formáiról szóló - bár első ránézésre nem egészen érthető fotóit tárta a közönség elé.

Arról nincsenek hírek, hogy a kiállításnak zajos volt e a sikere vagy sem, de Scout kivillanó hónaljszőrzetén szinte mindenkinek megakadt a szeme. Nekünk is. Nem tudjuk eldönteni, hogy mit is üzen valójában az a kis sötét pamacs.

Forrás: Northfoto

A természetességre való figyelemfelhívásról, lazaságról, ápolatlanságról, esetleg Scouth így lázad világszép édesanyja ellen, aki a mai napig nem képes lemondani a fiatalságról?

A kiállítás kapcsán azért kiderült, hogy Scout soha nem akar színészi pályára lépni. Ahogy ő fogalmazott, ehhez ő túl érzékeny. Ráadásul nem is tudna szülei árnyékából kilépni.

"Nagyon szeretem őket - az Isten áldja meg a szüleimet- de én nem akarok olyan lenni mint ők. Én megőrzöm a művészi szabadságom. Ők mindent feláldoztak egy-egy szerepért, és nem érezték a határt. Nem mérték fel, hol van az a pont, amikor már nem ők irányították az életüket, hanem a közönség elvárásai."