Szelfizés egy űrséta alatt – Van ennél menőbb?

Forrás: Facebook/NASA -
NASA fektetés szelfi űrállomás kábel munka űrséta űrhajó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barry Butch Wilmore és Terry Virts az Amerikai Űrállomás új egységének kábelfektetésén dolgoznak. Ha pedig már ott voltak, toltak néhány szelfit is.

Megkezdődött a kábelfektetés az Amerikai Űrállomás (ISS) új egységén. A munka nehezebb részét két amerikai űrhajós, Barry Butch Wilmore-ra és Terry Virtsre hárult, akik a hétfői nap folyamán összesen hat és fél órát töltöttek el az űrállomáson. És ha már ott voltak, készítettek pár képet is magukról, ezzel pedig ez az űrséta lett a történelem legtöbb szelfijével dokumentált űrutazása. Íme, egy fotó a sorozatból:

Forrás: Facebook/NASA

A képen, amelyet a NASA tett közzé a szervezet Facebook-oldalán, Wilmore látható, sisakján pedig társa, Virts tükröződik. Bizonyára hallani fogunk még róluk, hiszen a tervek szerint a héten még kétszer, szerdán és vasárnap indulnak újra útnak.

„Ultrahang szelfi" – ez az új őrület a kismamáknálhttp://www.life.hu/csalad/20141230-babajuk-ultrahangfelvetelet-posztolja-a-kismamak-tobbsege-majd-megjosoltatjak-milyen-nemu-lesz-a.htmlEgyre több terhes nő posztolja leendő babája ultrahangfotóját a közösségi oldalakra. Másokat pedig arra ösztönöznek, tippeljék meg a pocaklakó nemét.Család--A szelfibot után itt a szelfisapka - ez az önfotózás csúcsa?http://www.life.hu/news/20141117-sapkara-rogzitett-kamerabol-all-a-szelfisapka.htmlÚjabb szintre lépett a szelfi. Immár sapkára rögzített kamerával pózolhatunk saját magunknak.NewsOrigoKim Kardashian, a szelfikirálynő - A legtipikusabb pózokhttp://www.life.hu/bulvar/20150212-kim-kardashian-ilyen-pozokban-szelfizik.htmlA szelfik koronázatlan királynőjét, Kim Kardashiant már több, mint 26 millióan követik Instagramon. Ha kiskutyákat, ételfotót, esetleg tájképeket nézegetnél, semmiképp se Mrs. Kanye Westre kattints, ugyanis profilja gyakorlatilag 99 százalékban szelfiket tartalmaz. Lássuk a leghíresebb pózokat!TV + Bulvár--Nincs több titok! Tóth Vera végigszelfizte a Sztárban sztár kulisszáithttp://www.life.hu/bulvar/20141026-a-sztarban-sztar-musor-fodraszaval-sminkesevel-takaritojaval-szelfizett-toth-vera-enekesno.htmlA Sztárban sztárban sokszor azon (is) áll vagy bukik egy produkció, hogy a maszkmesterek, a sminkesek vagy a fodrászok milyen munkát végeznek. Tóth Vera az utolsó adás előtt bemutatta a műsorban dolgozókat a cuki takarítónénitől kezdve a minden adásban látható édes koreográfusig.TV + Bulvár--Angela Merkel tudja, mi a menő - Így szelfizik a német kancellárhttp://www.life.hu/news/20150130-angela-merkel-szelfizett-a-focicsapattal-es-tinedzserekkel-is.htmlAngela Merkel február 2-án Budapestre látogat. Összegyűjtöttük a kancellárasszony legviccesebb szelfijeit.News--Megvan a tökéletes karácsonyi ajándék a szelfizőknekhttp://www.life.hu/news/20141208-a-szelfi-tarsasjatek-tokeletes-karacsonyi-ajandek-szelfi-orulteknek-peldaul-kim-kardashiannak.htmlTársasjáték készült szelfiőrülteknek! Ha legalább napi egy képet készítesz magadról és azt még Instagramon is megosztod, akkor ezt az ötletet mindenképp értékelni fogod! Ez a tökéletes karácsonyi ajándék Kim Kardashiannak és sorstársainak...News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.