A rapper Twitteren osztotta meg a rajongóival a hírt, miszerint a kanadai hatóságok nem engedték, hogy átlépje az ország határait.

Elmaradnak Chris Brown kanadai fellépései. A rapper Twitteren közölte rajongóival, hogy az ország bevándorlási hivatalának illetékesei megakadályozták, hogy Kanadába léphessen, ezért a tervezett montreali és torontói koncertjei elmaradnak.

Forrás: AFP/Jason Merritt

„A kanadai kormány jóemberei nem engedték, hogy belépjek az országba. Ezen a nyáron visszatérek és remélem, hogy hamarosan minden kanadai rajongómmal találkozhatok!" – írta a Grammy-díjas rapper. Sajnos nem olyan meglepő a dolog: Chris Brownt néhány évvel ezelőtt állították bíróság elé, miután a Grammy-díjátadó előtt megverte akkori barátnőjét, Rihannát.

Az eset után próbaidőre bocsátották, ám a zenész nem bírt magával, tavaly a Los Angeles-i bíróság 131 nap börtönre ítélte, miután beismerte, hogy megszegte a bíróság által megszabott próbaidőt. AThe Huffington Post szerint pedig a bevándorlási hivatal a kanadai törvények értelmében bárki számára megtagadhatják, hogy belépjen az országba, amennyiben bármilyen bűncselekmény felmerült a neve kapcsán.