Kitiltották Chris Brownt Kanadából – Elmaradnak a koncertjei

hatóság kitiltás börtön Chris Brown koncert elmaradás Rihanna bíróság Bevándorlási Hivatal Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper Twitteren osztotta meg a rajongóival a hírt, miszerint a kanadai hatóságok nem engedték, hogy átlépje az ország határait.

Elmaradnak Chris Brown kanadai fellépései. A rapper Twitteren közölte rajongóival, hogy az ország bevándorlási hivatalának illetékesei megakadályozták, hogy Kanadába léphessen, ezért a tervezett montreali és torontói koncertjei elmaradnak.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az eset után próbaidőre bocsátották, ám a zenész nem bírt magával, tavaly a Los Angeles-i bíróság 131 nap börtönre ítélte, miután beismerte, hogy megszegte a bíróság által megszabott próbaidőt. AThe Huffington Post szerint pedig a bevándorlási hivatal a kanadai törvények értelmében bárki számára megtagadhatják, hogy belépjen az országba, amennyiben bármilyen bűncselekmény felmerült a neve kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.