"Kár, hogy pont úgy üvöltözött, amikor megnyerte, mint Dennis" - Így fogadták VV Robin győzelmét a kommentelők

VV Robin Való Világ 7 VV7 VV Dennis kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este kiderült, Robin volt a legszimpatikusabb a nézőknek, ő vihette el a ValóVilág 7 fődíját. A közösségi oldalak kommentelői vegyes érzelmekkel fogadták a fiú sikerét. Összeszedtünk néhány hozzászólást. Íme. 

"A legjobb pasi nyerte meg! Tisztességes, rendes és megérdemelte!" - ünnepli Robint az egyik rajongója.

"Rooooobin! Igen, ezt a pillanatot vártam az eleje óta! Örülök, hogy nem mutogattad a micsodádat, mint az a gyökér, és ezzel bebizonyítottad, hogy rendes férfiak is vannak még."

"Szomorú, hogy megnyerte Robin, és nem láthatjuk újra a VV8-ban a cuki kis pofiját."

Forrás: RTLKLUB

Persze nem volt felhőtlen Robin győzelmének fogadtatása. A pozitív üzenetek mellett negatívakat is kapott bőven. Néhány ellenrajongó összeesküvés-elméletet gyártott, mások csak egyszerűen nem tudják elfogadni, hogy Robin nyerte meg a játékot.

"Pffff, tuti, hogy nem volt közjegyző!" - támadja Dennis egyik rajongója a csatornát a ValóVilág Facebook-oldalán. "Kérjük vissza a fizetős SMS-t, jobb volt, hogy nem tud minden hülye szavazni." - írja egy kommentelő.

"De hát ez a csávó csak aludt. Minimum, hogy adjon egy millát Dennisnek, aki megérdemelte volna" - javasolja egy Dennis-rajongó a győztesnek.

"Én is vártam volna Robinkát, mint Anett. Egy újdonsült milliomost ki ne várna?" - vetette fel a gondolatot egy rosszakaró...

"Kár, hogy pont úgy üvöltözött, amikor megnyerte, mint Dennis... Klón!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.