Vasárnap este kiderült, Robin volt a legszimpatikusabb a nézőknek, ő vihette el a ValóVilág 7 fődíját. A közösségi oldalak kommentelői vegyes érzelmekkel fogadták a fiú sikerét. Összeszedtünk néhány hozzászólást. Íme. 

"A legjobb pasi nyerte meg! Tisztességes, rendes és megérdemelte!" - ünnepli Robint az egyik rajongója. 

"Rooooobin! Igen, ezt a pillanatot vártam az eleje óta! Örülök, hogy nem mutogattad a micsodádat, mint az a gyökér, és ezzel bebizonyítottad, hogy rendes férfiak is vannak még."

"Szomorú, hogy megnyerte Robin, és nem láthatjuk újra a VV8-ban a cuki kis pofiját."

Forrás: RTLKLUB

Persze nem volt felhőtlen Robin győzelmének fogadtatása. A pozitív üzenetek mellett negatívakat is kapott bőven. Néhány ellenrajongó összeesküvés-elméletet gyártott, mások csak egyszerűen nem tudják elfogadni, hogy Robin nyerte meg a játékot. 

"Pffff, tuti, hogy nem volt közjegyző!" - támadja Dennis egyik rajongója a csatornát a ValóVilág Facebook-oldalán. "Kérjük vissza a fizetős SMS-t, jobb volt, hogy nem tud minden hülye szavazni." - írja egy kommentelő. 

"De hát ez a csávó csak aludt. Minimum, hogy adjon egy millát Dennisnek, aki megérdemelte volna" - javasolja egy Dennis-rajongó a győztesnek. 

"Én is vártam volna Robinkát, mint Anett. Egy újdonsült milliomost ki ne várna?" - vetette fel a gondolatot egy rosszakaró...

"Kár, hogy pont úgy üvöltözött, amikor megnyerte, mint Dennis... Klón!"